Dr. Kóka Gábor a Deloitte Private közép-európai régiójának vezetője

Karrier Kiemelt

2019. február 1-től dr. Kóka Gábor, a magyarországi Deloitte Private vezető partnere veszi át a Deloitte Private vezetését a teljes közép-európai régióban. A szakember új pozíciója mellett továbbra is a magyarországi iroda adó- és jogi osztályának partnere marad.

A Deloitte Private a Deloitte hálózatán belül létrehozott nemzetközi szakértői csoport, amely vagyonos magánszemélyek, családi kézben tartott vállalkozások számára nyújt személyre szabott tanácsadási szolgáltatásokat, legyen szó akár családjogi kérdésekről, személyi vagyon védelméről, nemzetközi vonatkozású ügyletekről, vagy a Deloitte által klasszikusan nyújtott szolgáltatási területekről.

„A Deloitte Private speciális területeken támogatja az üzleti élet meghatározó szereplőit, akik jellemzően a magántulajdonban álló vállalkozások tulajdonosi köréből kerülnek ki. Együttműködéseink során olyan szoros és bizalmi kapcsolatok alakultak ki, amelyeknek köszönhetően tisztán láthatjuk szolgáltatásaink értékét és hatásait. Ezért is izgalmas feladat és egyben megtiszteltetés, hogy engem bíztak meg ennek a területnek a régiós vezetésével. Célom, hogy egyedi szolgáltatásainkat egyre többen megismerjék, minél több ügyfelünket támogathassuk és a régió országaiban piacvezető tanácsadóvá válhassunk” – mondta el dr. Kóka Gábor, a Deloitte Private közép-európai régiójának újonnan kinevezett vezetője.

Dr. Kóka Gábor jogi tanulmányai alatt csatlakozott a Deloitte-hoz. Szakmai karrierje során adótanácsadóként több mint 14 év tapasztalatot szerzett többek között magyarországi és nemzetközi üzleti megoldások kialakításában, összetett cégcsoport struktúrák felépítésében valamit tranzakciókhoz kötődő adótanácsadásban.

Nagy tapasztalattal rendelkezik továbbá a magánvállalkozások tulajdonosainak és családjuknak nyújtott személyes adó- és jogi tanácsadásban, valamint a magánvagyon strukturális tervezése és védelme, az üzleti utódlástervezés, öröklés és a családon belüli vagyoni viszonyok rendezése terén. Gábor vezeti továbbá a Deloitte magyarországi ingatlan iparági csoportját és tagja a nemzetközi adócsoportnak is.

SOCIAL MEDIA