A Deloitte-tól igazolt banki vezetőt a Jalsovszky

Karrier Kiemelt

Augusztustól Boross Ádám irányítja a Jalsovszky banki és finanszírozási csoportját. Boross Ádám – aki a Deloitte Legaltól érkezik a csapathoz – több mint 10 éven át nemzetközi ügyvédi irodákban szerzett tapasztalatot. A Baker&McKenzie-nél, a Bird&Bird-nél, a Weil, Gotshal & Manges-nél, valamint a Deloitte Legalnál dolgozva összetett és az esetek jelentős részében cross-border finanszírozási ügyletekben képviselte az ügyfeleket, valamint tanácsot adott pénzügyi szabályozási és compliance kérdésekben is.

 

Izgalmas kihívás a nemzetközi irodák viszonylagos védettségéből kilépni és az egyik legnagyobb magyar irodában folytatni a karrieremet. Úgy érzem a Jalsovszkynál minden adott – ideértve a stratégiai gondolkodást, a dinamikus és fiatalos látásmódot és a kiváló szakmai közeget – hogy egy sikertörténetet tudjunk együtt építeni” – nyilatkozta Boross Ádám a váltásról.

Ádám munkáját két tapasztalt és a banki és finanszírozási piacon jól ismert szenior ügyvéd, Gere István és Zsibrita Boglárka fogja segíteni. „Úgy érzem, egy nagyon ütőképes banki és finanszírozási csapatot sikerült összehoznunk. Ez lehetőséget ad számunkra, hogy – a korábbiaktól eltérően – ne csupán szűken véve, a hazai finanszírozási piacra koncentráljunk, hanem szerepet vállaljunk pénzügyi szabályozási kérdésekben, valamint bekapcsolódjunk a nemzetközi finanszírozási ügyletek körforgásába is.” – értékelte a lépést Jalsovszky Pál, az iroda vezetője.

 

 

SOCIAL MEDIA