Töltsük együtt! – Ezt üzeni a Soproni új kampányfilmje

Hírek

Az új kampány célja, hogy felhívja a figyelmet az együtt töltött pillanatok fontosságára, a kis dolgokban rejlő, nagy jelentőséggel bíró élmények lehetőségére.

 

Az ACG Reklámügynökség által fejlesztett kampányban előtérbe kerülnek az élettel teli, közösen megélt pillanatok, az együtt töltött idő varázsa és a közösség ereje.

„A Soproni mindig is hitt a közösség erejében és abban, hogy az együtt töltött idő mindannyiunk életéhez hozzáad. Különösen fontosnak tartjuk ezt az üzenetet hangsúlyozni egy hosszú, otthon töltött időszak után. Tudjuk, hogy a sodró hétköznapokban nehezen vesszük rá magunkat megszervezni vagy ellátogatni egy baráti találkozóra, de úgy vélem, sokunknak ismerős az érzés, hogy amikor ott vagyunk, akkor már nagyon jó” – mondta el Németh Blanka, a Soproni márka menedzsere.

A 2023 májusában induló kampány integrált megközelítéssel kívánja kihasználni a médiumok sajátosságait, célul tűzve ki, hogy a lehető legtöbb emberhez eljusson az együtt töltött idő fontosságának üzenete és arra ösztönözze a fogyasztókat, hogy értékeljék és megéljék a közös pillanatokat.

A film és a klasszikus social media és pr-megoldások mellett a márka kiemelt figyelmet fordít a május elején induló nyári promóciójára, amellyel nemcsak hangsúlyozzák a közös élmények fontosságát, de lehetőséget is teremtenek rá.  A közel három hónapig tartó időszak alatt a résztvevők között naponta tíz tálca Sopronit pohárkészlettel, és hetente egy balatoni hétvégét sorsolnak ki, de az igazán szerencsések a fődíjat, a személyre szabott, saját fesztiváljukat is megnyerhetik.

„Büszkék vagyunk arra, hogy hosszú múltra visszatekintő magyar márkaként a Soproni 1895 óta igyekszik a fogyasztókat összehozni. Legújabb kampányunkkal ezt a törekvésünket szeretnénk megerősíteni és ha lehet, még magasabb szintre emelni – tette hozzá Perényi Katalin, a HEINEKEN Hungária Zrt. Marketing és kereskedelmi igazgatója. – Bízunk abban, hogy a kétéves elszigeteltség után idén nyáron újra baráti társaságok töltik meg a leghangulatosabb hazai helyeket, promóciónkkal pedig igyekszünk hozzájárulni ahhoz, hogy megmutassuk akár egy tálca sör mellett, akár egy balatoni hétvégén vagy épp a saját fesztiválunkon, de mindenképp szeretünk összejönni.

 

SOCIAL MEDIA