Új műsorok és visszatérők az ATV-n

Hírek Kiemelt

A pandémia új helyzetet hozott a televíziózásban is. Pillanatok alatt kellett átszervezni az ATV működését és szigorú szabályokat bevezetni. Ősztől hosszabb kényszerpihenő után új évaddal érkezik a Jakupcsek plusz, a Mondd el Tatár Csillának!, a #Bochkor, valamint sosem látott jelenetekkel az AradiVarga Show. Egy régi közönségkedvenc, a Csatt is újjáéled, modernebb, látványosabb formában, valamint egy vadonatúj műsor, az ÖT is bemutatkozik.

 

Az év első felében a világjárvány miatt az ATV-nek napok alatt kellett egy teljesen új felvételi rendet kidolgoznia. A kollégák többsége otthonról végezte a munkát, a vendégek zömét online kapcsolták. Ebben a szokatlan helyzetben vizsgázott jelesre a csatorna, hiszen hetente nézettségi rekordokat döntött. A járvány sajnos még mindig jelen van, ezért az ATV egy újabb nehéz időszakra is felkészült. Fokozott elővigyázatossággal, szigorú higiéniás szabályok mellett zajlanak a felvételek és ha a helyzet úgy hozza, órák alatt ismét át tud állni a csatorna a home office-ra és az online interjúkra.

Ősszel több ismert és sikeres műsor tér vissza a képernyőre. Augusztus végétől új adásokkal jelentkezik a #Bochkor és a Civil a pályán, és szeptember 7-től a tavaszi kényszerpihenő után új részekkel érkezik a Jakupcsek plusz, szeptember 13-tól a Mondd el Tatár Csillának! és szeptember 12-én az AradiVarga show. Szeptember 7-én visszatér az ATV ikonikus vitaműsora, a Csatt, Rónai Egonnal. Szeptember 12-én folytatódik a Húzós,  melynek vendégei az idei Halhatatlanok társulatának győztes művészei.

Új műsor is debütál az ATV-n szeptember 4-én, Öt címmel. A műsorvezető  Lampé Ágnes öt közéleti személyiséggel beszéli át a hét legfontosabb, legszórakoztatóbb és legizgalmasabb híreit, könnyed hangulatban.

AZ ATV Start csapatához nemrég csatlakozott a csatorna népszerű híradós műsorvezetője, Holló Márta.

SOCIAL MEDIA