Száz nap múlva indul az 2024-es párizsi olimpiai játékok

Hírek Kiemelt

A Warner Bros. Discovery előzetes bepillantást engedett a párizsi stúdiókba, ahonnan idén nyáron a valaha látott legimmerzívebb olimpiai játékokat fogják közvetíteni.

 

A nézők az Eurosport vagy a Max csatornákon Európa-szerte az első sorból élvezhetik Párizs látványát és hangjait, mivel a fő stúdiók az ikonikus Eiffel-toronyra néző, tekintélyes Hotel Raphaelben – más néven Eurosport House-ban – találhatóak, a helyszíni bejelentkezésekre pedig a Diadalív háttere előtt kerül sor. A Warner Bros. Discovery House a legmagasabb minőségű műsoroknak és elemzéseknek ad otthont, az olimpiai játékok alatt pedig a legnevesebb versenyzőket és kiválóságokat fogadja majd a stúdióiban.

Az Eurosport április 17-én a 100 Days to Go mérföldkőhöz kapcsolódóan helyszíni élő közvetítésekkel készül Párizsból. A sport erejét megmutató küldetésének részeként egy egész estén átívelő, olimpiai tematikájú műsor lesz látható a Eurosporton és az Eurosport applikációján.

  • A The Power of the Olympics (Az olimpiai játékok ereje) hetente kerül adásba április 17-től az olimpiai játékok időszakáig. A műsor az idén nyáron Párizsban aranyéremért küzdő leghíresebb sportolókkal készült interjúkat mutat be, miközben a játékokkal kapcsolatos mélyebb emberi történetekről is beszámol.
  • A kilencszeres BMX-világbajnok által vezetett The Olympians (Az olimpikonok) saját gyártású, 60 perces dokumentumfilm, amely a Bridgestone-nal való együttműködésben készül. A rajongók számára minden területre kiterjedő belépést biztosít tíz elit olimpikon
    életébe, akik négy évet szentelnek életükből az olimpiai játékokra való felkészülésnek és edzésnek. A bemutatott sportolók között szerepel Kevin Mayer francia tízpróbázó, Saul Craviotto spanyol kajakozó, Pauline Ado francia szörfös és Adam Peaty brit úszó.
  • A Chasing Glory (A dicsőséget kergetve) című bensőséges, drámai és számos titkot felfedő hétrészes dokumentumfilm-sorozat hat sportolót követ, akik a világ legnagyobb sporteseményére készülnek. Magyarországon az Eurosport 1-es csatornán látható sorozatban  Karsten
    Warholm 400 méteres dán rekordtartó, Janja Garnbret szlovén hegymászó, Menno van Gorp holland szörfös, Dina Asher-Smith brit sprinter, Peter Sagan szlovák kerékpáros és Vahine Fierro francia szörfös is szerepel. A sorozat a Red Bull Mediával való koprodukcióban
    készül.
  • A Eurosport a Paris: La Vie Sportive című saját gyártású dokumentumfilmet is sugározza majd, amely felidézi Párizs történelmi és egyedülálló kapcsolatát a sporttal az itt megrendezett, 1924-es  olimpiai játékok óta eltelt 100 évben. Narrátora az 1998-as FIFA-világbajnokság és az UEFA Euro 2000 legendás győztese, Thierry Henry lesz.

 

A Road to Paris során a WBD teljes hálózatát és közkedvelt márkáinak széles skáláját kihasználja, hogy az olimpiai játékokat új és fiatalabb közönségekhez juttathassa el

A múlt hónapban bejelentették, hogy a WBD együttműködik a Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal (NOB) egy nemzetközi szinten megjelenő fogyasztói termékprogram létrehozásában, amelyben a Bolondos dallamok karakterei szerepelnek. Áprilistól kezdve a játékokig vezető időszakban a Eurosport a Sport Made Simple című sorozat epizódjait közvetíti majd: a műsorvezető Tapsi Hapsi lesz, aki a tőle ismert egyedi és összetéveszthetetlen stílusban segít elmagyarázni a 4 x 100 méteres váltófutás, a tenisz, a breaktánc, a röplabda és a torna egyes részleteit.

Az első Sport Made Simple epizód, amelyben a Bolondos dallamok karakterei szerepelnek, a 4 x 100 méteres váltófutással indul április 17-én a Eurosport közösségi és digitális platformjain, egy szegmens pedig bekerül a The Power of the Olympics (Az olimpia ereje) című műsor
nyitó epizódjába.

A Párizs 2024-es közvetítésekkel együtt a WBD és streamingplatformja, a Max több mint 5000 órányi élő sportot fognak sugározni idén nyáron.

 

SOCIAL MEDIA