A Discovery inspiráló történetmeséléssel igyekszik megmutatni az olimpia erejét

Hírek Kiemelt

Ahogy a Pekingbe vezető út végéhez közeledünk, a Discovery a téli olimpiai játékok végső visszaszámlálását egy sor dokumentumfilmmel és inspiráló műsorral egészíti ki, hogy bemutassa az olimpia erejét az Eurosport felületein.

 

A brit csapattal 2012-ben a londoni olimpiai játékokon távolugrásban győzedelmeskedő Greg Rutherford egy izgalmakkal teli utazásra hív bennünket. Az olimpikon visszavonulása után próbát tesz arra, hogy a sport történelemben másodikként, a nyári olimpiai játékok után a téli olimpián is sikert arasson.

A One Last Push, a Discovery Sports saját gyártású műsora, egy exkluzív dokumentumfilm, amely bemutatja az idővel szemben vívott küzdelem minden pillanatát, ahogy Rutherford és négyesbob csapata megpróbálják kvalifikálni magukat Beijing 2022-re. Az egyórás dokumentumfilm február 1-jén, kedden debütált az Eurosporton, este 19:00 órakor.

 

A Brilliant Curling Story

Ez a dokumentumfilm, amelyet Frank Marshall és a Mandalay Sports Media készített, öt szerény skót nő figyelemre méltó történetét meséli el, akik 2002-ben meghódították egész Nagy-Britannia szívét. Az A Brilliant Curling Story öt curler – Rhona Martin, Deborah Knox, Fiona MacDonald, Janice Rankin és Margaret Morton – történetét követi nyomon. A filmben elmesélik, hogy hogyan sikerült kijutniuk a 2002-es Salt Lake City téli olimpiai játékokra, miközben azt is felidézik, milyen kihívásokkal szembesültek csapatként.

Frank Marshall, A Brilliant Curling Story producere így nyilatkozott: „Ez a legendás, aranyérmes csapat valóban egyike a különleges olimpiai pillanatoknak. Szerettük volna újra feleleveníteni történetüket a 20. évfordulójuk alkalmából, hogy azok, akik ott voltak, újra átélhessék az esemény összes drámáját és érzelmeit. Emellett azonban be akartuk mutatni a történetet – a hitről, a barátságról és az összetartozásról – az olimpiai rajongók következő generációjának is, hogy ők is megtapasztalhassák a pillanat minden varázsát, amely világszerte egyesítette az embereket – ezzel biztosítva a csapat legendájának fennmaradását.”

A Discovery 360 fokos közvetítéssel készül Beijing 2022-re:

  • A Eurosport az egyetlen hely, ahol élőben nézheti Beijing 2022 minden pillanatát – 855 órányi élő akció a digitális platformokon és 365 órányi élő közvetítés a lineáris csatornákon
  • Kiemelt Beijing 2022 műsorsáv – minden esemény élő közvetítése, illetve ismétlése több nyelven
  • Kiemelt részletek és videók a Eurosport Appon és a Eurosport.hu-n
  • Kiemelt fókusz a kommentáron és az elemzéseken
  • A napi rendszerességű Beijing Today ***, a Bridgestone szponzorálásában, amely az Eurosport platformjain látható élő közvetítés mellett, elhozza a rajongók számára a legfrissebb elemzéseket a nap történéseiről.
  • A verseny több platformon is életre kel – napi lokális közvetítések Snapchaten az Egyesült Királyságban és Franciaországban, illetve folyamatosan frissülő tartalmak Facebookon, Twitteren, Youtube-on és Tiktokon.
  • Az Athletes to Watch, ami az Olimpiai Csatornával (10 epizód) közreműködésben készült, lehetőséget ad rajongók számára, hogy közelebb kerülhessenek a Pekingre készülő kedvenceikhez
  • Olympic Explainers – 15 sportelemző a téli sportágakról
  • Heti videó műsorok, ideértve többek között a Winter Pass, Chalet Club és a Poligono360
  • Olimpiai podcast adások, ide értve a spanyol Olimpic Planet és a francia Champions Du Monde

A nézők minden olimpiai közvetítést megtekinthetnek február másodikától.

 

Fotó: Gigi/unsplash.com

 

SOCIAL MEDIA