Rendkívüli béremelés lesz a Telekomnál

Hírek

A Magyar Telekom egy rendkívüli, július 1-től érvényes béremeléssel kívánja a vállalat kollégáit támogatni az inflációs nyomásból eredő növekvő megélhetési költségek fedezésében.

 

A Magyar Telekom felsővezetése számára az egyik legfontosabb cél, hogy hosszú távon stabilitást és biztonságot nyújtson munkavállalóinak, és egyben megőrizze munkaerőpiaci versenyképességét. „Ambíciónk, hogy olyan munkahelyet építsünk, ahol a stabilitás, a folyamatos személyes fejlődés és az erős közösség fair kompenzációval jár együtt. A jelenlegi inflációs környezetben az anyagi biztonság létkérdés, úgy érezzük, munkáltatói felelősségünk kollégáinkat támogatni a növekvő megélhetési költségek fedezésében” – erősítette meg Friedl Zsuzsanna, a Magyar Telekom Chief People Officere.

A vállalatcsoport magyarországi munkatársai 2023. július 1-től – az év második felére vonatkoztatva – 2,8 milliárd forint értékben differenciált béremelésben részesülnek. A 2023. január 1-jén bejelentett, összesen 4,2 milliárd forinttal megemelt bérköltségek további emelését a vállalat azon törekvése indokolja, hogy hosszú távon fenntarthatóan biztosítsa az üzleti és munkahelyi stabilitást – írják.

 

Fotó: Getty Images

 

SOCIAL MEDIA