Indul a Telekom Power People programsorozat HR-szakembereknek

Hírek Kiemelt

A hazai telekommunikációs szektor legvonzóbb munkahelyének választott[1] Magyar Telekom HR szakembereinek vezetésével, valamint a HRFEST-tel partnerségben indul november végén a Telekom egyedülálló programja. A Power of People elnevezésű, több hónapon keresztül tartó, a HR szakma minden szegmensét felölelő workshop-sorozatra november 9-ig lehet jelentkezni.

 

Agilitás a HR-ben? Mitől lesz formabontó egy tréning? Hogyan képez hidat a HRBP az üzlet és az emberek között, valamint hogyan használható jól a digitalizáció a HR folyamatokban? Többek között ilyen és ehhez hasonló kérdésfelvetések mentén épül fel a szakmai műhelymunka.

A programra minimum három éve HR területen működő szakembereket várnak, akik elkötelezettek a folyamatos tanulás iránt, akiket inspirálnak az újdonságok, új perspektívák megismerése és szeretnének tevékenyen is hozzájárulni a szakma fejlődéséhez. A jelentkezés a programot szakmai partnerként támogató HRFEST aloldalán történik, majd a pályázóknak egy videóinterjút szükséges rögzíteniük. A programot végül 16 fő kezdheti meg, november 26-án. A workshop három hetente jelentkezik online és összesen nyolc modul során kilenc téma kerül közös feldolgozásra. Az egyes alkalmakat a különböző témák mentén a Telekom HR vezetői tartják, így a résztvevőknek lehetőségük van minden területet mélységeiben megismerni, közvetlenül a felelős szakmai vezető segítségével. A programba való bekapcsolódás így hosszútávú elköteleződést és aktív jelenlétet kíván, hiszen a cél, hogy a résztvevők interaktívan, közös tudásmegosztás által gondolkozzanak az adott terület kihívásiról, legjobb gyakorlatairól.

Friedl Zsuzsa

A fejlődés és a kíváncsiság hajt minket, hiszen nem követői, hanem alakítói szeretnénk lenni iparágunknak éppúgy, mint szakmánknak. Azt gondoljuk, számos úttörő, jó gyakorlattal rendelkezünk, melyek kidolgozásában agilis működésünk is segítségünkre van, azonban minket is foglalkoztatnak kérdések a HR jövőjével kapcsolatban. A Telekom Power of People programunkat azért hoztuk létre, hogy tudásunk és tapasztalataink megosztása mellett közös gondolkozásra hívjuk az ország HR szakértőit és olyan szakmai közösségben inspiráljuk egymást, ahol van helye a kérdéseknek, formabontó ötleteknek, újító elképzeléseknek” – mondta a program létrehozásának mozgatórugóiról Friedl Zsuzsa, a Magyar Telekom Chief People Officere és a Telekom Power of People program védnöke.

További különlegessége a kezdeményezésnek, hogy lehetőséget kínál szorosabb szakmai együttműködésre is, hiszen a programban résztvevők igény szerint szakmai mentort is választhatnak az egyes témákat képviselő telekomos HR szakemberek közül.

 

Jelentkezés november 9-ig: https://hrfest.com/powerofpeople

Mentorok és tematika:

Hinterstein Anikó, Talent Experience COE Lead: Hogyan építsünk koherens employer branding és toborzási stratégiát?
Sziget Ágnes, Employee Experience Product Owner: Employee experience – Újabb buzzword vagy mérhető tudomány?
Bierbaum Gyöngyi, Workforce Plan and C&B CoE Lead: Juttatási keretrendszer az agilis működésben – munkakör helyett kompetencia
Fehérvári Anna, Change Management Product Owner: Hogyan változ(z)unk, hogy változtassunk?
Lauly Patrícia, HR Business partner senior tanácsadó: Közel a HR-hez, közel az üzlethez – a HR business partner szerepkör ezer arca
Nagy Gábor, Agilis coach és Somos Gábor, Transzformációs és Agilis Coach Hub Lead: Agilis működés a HR területén
Nirnsee Krisztián, People Analytics and Innovation CoE Lead: Adattenger a HR-ben. Mihez kezdjünk velük?
Szegedi Tamás, Development CoE Lead: Digitális képzés-fejlesztés – avagy valós válaszok a jelen képzési kihívásaira
Zanin Éva, Esélyegyenlőségi szakértő: Esélyegyenlőség, mint versenyelőny

 

[1] https://www.telekom.hu/rolunk/sajtoszoba/sajtokozlemenyek/2020/majus_22

SOCIAL MEDIA