Összeolvad a WHC és a pécsi Állás-Pont

Hírek

A hazai gazdaságpolitika beruházás-ösztönzési folyamatait támogató akvizíciós döntés révén a WHC nemzetközi működésének, szakmai tapasztalatának és méretének köszönhetően a térségben dolgozni vágyó felnőttek, diákok és nyugdíjasok előtt számos munkalehetőség nyílik meg. Emellett a minősített munkaerő-szolgáltató olyan teljeskörű, innovatív szolgáltatásokat is kínál, mint például a nemzetközi toborzás, vagy a digitalizált HR folyamatok, melyek jelentős előrelépést és hatékonyságnövelést hozhatnak a régió munkaerőpiaci szereplői számára.

 

„Az elkövetkező hónapokban kemény munka vár ránk az Állás-Pont tulajdonosaival közösen, annak érdekében, hogy minél hamarabb a WHC égisze alatt működhessen tovább a pécsi, a baranyai, illetve a dél-nyugat dunántúli régió munkaerőpiacának kiszolgálásáért működő egységünk” – nyilatkozta Berta Péter a WHC tulajdonosa, ügyvezetője.

Az akvizíciós döntést segítette, hogy mindkét HR szolgáltató működése kultúra-azonos: azért dolgoznak, hogy emberi értékekre épülő munkaerőpiacot teremtsenek.

 „Az Állás-Pont jó ideje kereste azokat a lehetőségeket, amivel még hatékonyabban tudja kiszolgálni a partnereket, digitalizálni és szélesíteni a szolgáltatási palettáját. Tudatosan teret adtunk annak, hogy ezeket a fejlesztéseket egy tapasztalt, nagy múltú, piacvezető cég támogatásával valósítsuk meg. A WHC-nak köszönhetően ennek most jött el az ideje” – nyilatkozta Jásper Péter, az Állás-Pont tulajdonosa.

A cégcsoport hosszútávra tervez: stratégiai építkezésének fontos lépése a dél-dunántúli régióban való terjeszkedés. Célja ez által a régió gazdasági és munkaerőpiaci helyzetének javítása, mind a munkáltatói, mind pedig a munkavállalói oldalon – írják.

 

SOCIAL MEDIA