Ősszel érkezik a Sztárbox az RTL-re

Tejszínhub

Sztárokkal telik meg a ring az RTL nagysikerű műsorában. A Sztárbox idén ősszel kerül majd a képernyőre, szakmai supervisora pedig Kovács Kokó István olimpiai, világ – és Európa-bajnok lesz.

 

Bokszkesztyűt és fogvédőt húznak a hírességek, hogy összecsapjanak ősszel a Sztárbox ringjében. Az eddig sugárzott két Sztárbox is hatalmas siker volt, mind a résztvevők, mind a nézők körében. Rengetegen szurkolták végig többek között Fresh Andi és Niki Belucci, VV Leo és VV Frenki, Kozsó és Bebe, Majka és Dopeman, vagy éppen Rékasi Károly és Ganxsta Zolee mérkőzését.

Ahogy az előző két Sztárbox esetében, most is Kovács Kokó István olimpiai, világ – és Európa-bajnok sportoló az esemény szakmai supervisoraként segíti a sztárok felkészülését, hogy a lehető legjobb formájukban lépjenek a ringbe. A szakember jelenleg külföldön él, de a Sztárbox kedvéért örömmel vállalta a felkérést.

Hogy kik lesznek azok a sztárok, akik összecsapják kesztyűiket a Sztárboxban és hogy kik vezetik a műsort, arról hamarosan hírt adunk.

Kovács Kokó Istvánnal készült interjút a Fókusz ma esti adásában láthatják, ahol további információk is kiderülnek a műsorral kapcsolatban.

 

Emlékezetes Sztárbox mérkőzések:

Sztárbox: VV Leó és VV Frenki a ringben

 

Sztárbox: Ganxsta Zolee és Rékasi Károly kesztyűzése

 

Sztárbox: Niki Belucci és Fresh Andi nem kímélték egymást a ringben

 

 

SOCIAL MEDIA