Ortutay Dórival és Hajdú Steve-vel indít új műsort a Sláger FM

Hírek

Ortutay Dóri és Hajdu Steve a legkisebbeket szólaltatják meg a Sláger FM legújabb podcastjében, a Székre állok című műsorban. A március 5-től hetente jelentkező epizódok mindegyike arra tesz kísérletet, hogy megtudjuk, miként látják a világot a mai gyerekek, hiszen nem csupán ők tanulhatnak tőlünk, hanem a mi világunk is gazdagabb lehet azáltal, hogy odafigyelünk rájuk.

 

A csatorna és a műsorvezetők kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy minden epizód a tolerancia, az együttműködés és a segítőkészség elvei mentén szerveződjön. Mindezt nagymértékben elősegíti, hogy a műsorvezető-páros a hétköznapokban is jó barátságot ápol.

„Hosszú ideje készültünk arra, hogy belépjünk a gyerekműsorok piacára. A műsor két jó barát közös ötlete alapján született meg. Ortutay Dóri és Hajdu Steve amennyire meglepő páros, annyira jól működnek együtt” – mondta Mikus Tamara, a Sláger FM programigazgatója, aki szerint a Székre állok minden korosztály számára könnyed kikapcsolódást nyújt.

„Minden adásban két gyerekszereplőt ismerhetnek meg a hallgatók egy vidám beszélgetés keretében, amelyben a legkisebbek is önálló egyéniségként vesznek részt. Bízunk benne, hogy a Székre állok című műsorunknak köszönhetően mindenki megtapasztalhatja, hogy a világ mennyire színes, izgalmas és kalandos hely, nem csak gyerek szemmel” – tette hozzá a programigazgató.

A Székre állok legújabb epizódjai keddenként 15 órakor jelennek meg minden podcast platformon, illetve a Sláger FM applikációján.

 

SOCIAL MEDIA