Újabb epizódokkal jelentkezik Peller Mariann Utazás a Lelked körül című műsora

Hírek

A sorozat legújabb epizódjai kéthetente vasárnap este 20:00-tól hallhatóak a Sláger FM-en, míg az epizód szerdánként megtekinthető a Lélekközösség YouTube csatornáján.

 

„Tényleg szívem csücske ez a műsor, ez teljes egészében én vagyok. Az én ötletem alapján készül, olyan témákról, amelyek nemcsak engem, hanem sokakat foglalkoztatnak. Érintjük a spiritualitást, de nem kell elrugaszkodott dolgokra gondolni. Sokkal inkább azt a kérdést járjuk körül a vendégekkel, hogy miben hisznek, hogyan, mivel kapcsolódnak a világhoz” – árulta el Peller Mariann, akinek az interjúalanyok mindegyike megnyílik. „Legalább húsz éve – de tulajdonképpen mindig is – az emberek érdekeltek: beszélgetni, megismerni a másikat. Olyan biztonságos légkört teremteni, amelyben szívesen beszélgetnek velem olyan intim témáról is, mint a hitrendszer. Minden beszélgető-partneremből felkészülök és bár van egy kérdésmenetem, igyekszem együtt rezegni az interjúalannyal. Teljesen rácsatlakozni és vele barangolni a világában. Hálás vagyok, hogy ennyire megnyílnak nekem, igyekszem rászolgálni a bizalmukra” – mondta a műsorvezető, aki maga is rengeteget tanul ezekből a beszélgetésekből.

„Az idei évadban is felszínre tört két történet, amit megkönnyeztem. Rengeteget tanulok ezekből, ahogy azoktól is, akik már a saját útjukat járják és a beszélgetés során feltárják azt, mint Mester Tamás. Hálás vagyok a sorsnak, hogy ez a műsor megadatott nekem, igazi öröm számomra. Nagyon sok beszélgetőpartner van még a „listámon”, így remélem még sokáig utaznak velem a nézők és a hallgatók a lélek körül” – tette hozzá Peller Mariann, aki az idei évadban többek között Rékasi Károllyal, Risztov Évával és Liptai Claudiával is beszélget.

 

SOCIAL MEDIA