Kéthetente jelentkezik a Lélekközösség Peller Mariannal a Sláger FM-en

Hírek

Újabb epizódokkal jelentkezik Peller Mariann Lélekközösség című műsora, amelybe olyan vendégeket invitál a műsorvezető, akikben egyetlen közös pont van: kapaszkodót szeretnének nyújtani mindazoknak, akik velük tartanak az önismeret és a lelki fejlődés útján.

„Ez a műsor számomra egy ajándék, annak idején úgy álltam hozzá, hogy kaptam egy strandot, amelyen
lubickolhatok. Nem gondoltam bele, hogy ilyen sok adást tudhatok majd a hátam mögött, szívvel ugrottam bele, ez nekem egy csoda” – mondta a kéthetente, csütörtök esténként a Sláger FM-en hallható műsor kapcsán, amelynek vendégei továbbra is új önismereti utakat igyekeznek felvillantani a hallgatók számára.

„Nagyon szívesen ismerek meg új módszereket, technikákat. Minden életszakaszban más és más az, amely beválik, amely működhet. Van, akinek épp a családállítás működik, másnak légzésterápia segíthet az elakadásban. Kíváncsinak és nyitottnak kell lenni, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelőt. Ebben szeretnék segítséget nyújtani beszélgetőpartnereimmel” – árulta el a műsorvezető, akinek első vendégei
között Mester Tamás és Csehák Hajnalka pszichológus is hallható lesz.

„Mester Tamás által a meditációba, Csehák Hajnalka által az elengedés lélektanába nyerhetnek bebocsátást a hallgatók. Ez utóbbival sokat szeretnék foglalkozni, mert úgy látom a fizikai és a lelki vonalon is nagyon sokak számára aktuális ez a téma” – tette hozzá Peller Mariann.

SOCIAL MEDIA