Ördög Nóra: A szereplés már gimnazista koromban vonzott

Hírek Kiemelt

A Márkamonitor decemberi számában megjelent Talent management összeállításunkban arra kerestünk választ, hogyan menedzselik a televíziók a legnépszerűbb arcaikat ( cikk első részét itt, második részét itt olvashatják), az áttekintés után pedig néhány fontos „televíziós arcot” meg is mutattunk. A kisinterjúkat most online is megjelentetjük. Mai beszélgetőpartnerünk Ördög Nóra.

 

Nagyon fiatalon lettél televíziós. Mi lettél volna szívesen, ha nem tévés?

Kisgyerekként tanárnő szerettem volna lenni, mint az anyukám, a gimiben viszont már nagyon sok dolog érdekelt, de azt sokkal előbb tudtam, hogy mi nem szeretnék lenni. Az orvosi, a közgazdászi és a színészi pálya nem vonzott, de valamilyen szinten mozgatott a szereplés már akkoriban is, mivel gyakran jártam szavalóversenyekre. A szüleim szerették volna, ha van egy rendes szakmám, így végeztem el az idegenforgalmiközgazdász-képzést. Ezáltal az idegen nyelvek felé fordultam, emellett jött a gyakornoki lehetőség a tévénél. Kitűnő tanuló voltam, és sok lehetőség nyitva lett volna előttem, de igazán egyik terület sem fogott meg. Az idegenforgalom érdekelt, de végül a tévézés sokkal nagyobb szerelem lett szerencsére.

 

Az elmúlt nyolc évben rengeteg műsort vezettél. Melyik volt a kedvenced?

Nagyon nehéz egyet kiemelni, hiszen nagyon sokszínű a paletta, és mindegyik egy adott korszakomban beszippant, és aktuálisan az a szerelem számomra. Az utóbbi időben nagyon betalált az Ázsia Expressz, ami a családunk életét is megváltoztatta, hiszen ennek köszönhetően kezdtünk el vlogolni. A Vigyázat, gyerekkel vagyok! szintén emlékezetes számomra, mivel ez az első olyan műsor, amit tényleg az én nevemhez kötnek. A Séfek Séfe nagyon hosszú forgatási folyamat, de nagyon egy hullámhosszon vagyunk a séfekkel, így rendkívül jó hangulatban telik a közös munka. Emellett a Dancing with the Starst is ki kell emelnem, ebben kaptam ugyanis lehetőséget először zsűritagként, amiért nagyon hálás vagyok. De tudnám még folytatni a sort.

 

Az Angyalműhely című, barátnőddel közösen írt könyvedben „valódi nők valódi történeteit” mesélitek el. Nem merült fel benned, hogy hasonló témájú, komolyabb műsort is készíts?

Úgy vélem, hogy mély beszélgetős műsorból elképesztően sok van manapság, pláne mióta a YouTube-on keresztül is rengeteg emberhez lehet eljutni. Szerintem vannak, akik már sokkal régebb óta, sokkal nagyobb tapasztalattal csinálják ezt, így nem állok be a sorba, de ha a TV2-től kapnék egy hasonló felkérést, boldogan vállalnám, mivel nagyon inspirálnak ezek a történetek. Nagyon mozgat a téma, de magamtól nem indítanék ilyen sorozatot, mert nagyon minőségi a kínálat ezen a piacon.

Márkamonitor 2022/4.

 

 

 

SOCIAL MEDIA