Nyerő páros: Czutor Zoliék hagyták el másodikként a villát

Tejszínhub

Egyre nagyobb volt a feszültség a Czutor házaspár körül. Úgy érezték, hogy a veszélyzóna egyben a vesztüket is jelenti. A megérzésük beigazolódott.

 

Melyik férfinak van a legrövidebb póráza? Újabb kérdésre kellett választ adniuk a játékosoknak. Vajon hogyan vélekednek egymásról a párok?

Dér Heni „nem bír leállni”? „Most már életünk végéig egy fekély lesz a kapcsolatunkon a Heniékkel…” – vélekedett Czutor Zoli, hiszen az énekesnő a mai játékon szinte minden egyes negatív kérdésnél a Belmondo frontemberét és feleségét mutatta fel a tableten.

 

Puskás Petiék vs. Czutor Zoliék: újabb páros távozott a Villából Elérkezett a második szimpátiaszavazás estéje, ahol ismét állást kellett foglalniuk a játékosoknak. Az este után már csak hat pár maradt versenyben…

 

Hoppá! Járai Máté is elkezdett taktikázni? A színészt és kedvesét hidegzuhanyként érte Czutor Zoliék távozása, így Máté szükségét érezte, hogy négyszemközt beszélgessen Henivel. Vajon ezt csak egy őszinte társalgásnak szánta vagy volt vele valami hátsó szándéka is?

Czutor Zoliéknak egy „földöntúli tapasztalat” volt a Nyerő Páros „Olyan katartikus élményekben volt részünk, amikre egész életünkben emlékezni fogunk…” – mondta a Belmondo frontembere a kiesésük után.

 

 

Előzetes: Ez a feladat szó szerint „pusztító” lesz! (09.29.)

 

SOCIAL MEDIA