Nyerő Páros: a párok a legféltettebb titkaikról vallottak

Kiemelt Tejszínhub

A második játéknapon a fiúké volt a főszerep és bizony a párjuk bánta, ha nem bizonyították eléggé, hogy ismerik kedveseik észjárását. Az este a párok titkairól szólt. Azt senki sem gondolta volna, hogy ez a játék ennyire érzelemgazdag lesz.

 

 

Rácz Jenő már gyereket szeretne Dóritól. „Valamelyikünk nagyon szeretne már gyereket, de a másik fél még vár. Ha most beleegyezik, viszi is szobára…” – írta a Michelin-csillagos séf a levelében.

 

Nyitott házasságuk részleteiről vallott őszintén Járai Máté és Kíra. Szinte mindenki biztos volt benne, hogy Dudás Mikiék írták azt a bizonyos szöveget… A versenyzők tátott szájjal bámultak, mikor kiderült, Máté és Kíra a nyitott kapcsolatról szóló levél tulajdonosa!

 

„Félünk attól, hogy hazugságnak találják a boldogságunkat.” Dallos Bogi és Puskás Peti attól tartanak a leginkább, hogy sokan nem veszik elég komolyan a szerelmüket…

 

„Zombikká váltunk…” – Czutor Zoliék párterápiával küzdöttek házasságukért.  Czutor Zoliék kapcsolata többször is mélypontra került a közelmúltban. Most őszintén vallottak érzelmeikről a többieknek…

 

Szívszorító: Dér Heniék tragikus veszteségükről vallottak. A feladatot tartalmazó levél olvasása közben még nem is sejtették a sztárpárok, hogy Heni és Gergő min ment keresztül. Szinte az összes versenyző szeme könnybe lábadt az énekesnő vallomásától.

Hoppá! Czutor Zoliék nem ugyanúgy élték meg az első csókot?  A Belmondo frontembere és felesége elrévedeztek a múlton… majd jól össze is vesztek!

 

„Annyira gáz volt, hogy kínunkban nevettünk.”  Heniéknek ez a feladat sem sikerült valami fényesen, így holnap ők már biztosan a veszélyzónába kerülnek.

 

Szex nyilvános helyen? Tanulj Dudás Mikiéktől!  Úgy tűnik, az olimpiai kajakozó és kedvese egy cseppet sem szemérmesek…

„Egy feladaton belül egy komplett orgia!” esetleg. Bár egy ártatlan kérdés volt csupán, Mátéék mégis pajzán vizekre eveztek…

Zámbó Krisztián egy igazi bengáli tigris az ágyban. Ismét egy intim titok derült ki az énekesről és szerelméről…

Mennyire romantikus Rácz Jenő?  Dóri arról ábrándozik, hogy a Michelin-csillagos séf egyszer az egész lakást teliszórja rózsaszirmokkal…

Dallos Bogi kiakadt Peti volt barátnői miatt… Vajon Eke Angéla, Sáfrány Emese vagy Lola passzolt legjobban Petihez?

 

Előzetes: Egy párnak el kell hagynia a Villát! (2020-09-23)

 

 

SOCIAL MEDIA