Nemzetközi ügyfél a Próbakőnél

Hírek

2021 szeptemberétől az utazási technológiai vállalat, a cseh Kiwi.com sajtókommunikációját, illetve tartalommenedzsment feladatait is ellátják.

 

A Kiwi.com tavaly számos európai országban bővítette hálózatát pr és tartalommenedzsment terén, hogy helyi tartalommal tudják ellátni utazóikat. Magyarországon a meghívásos tendert a Próbakő Kommunikáció nyerte el, a közös munkát 2021 szeptemberében kezdték meg. A Próbakő feladata a hagyományos sajtókapcsolati munkák mellett nemzetközi tartalmak adoptálása, illetve saját tartalomgyártás is a Kiwi.com saját felületeire (blog, social csatornák). A cég folyamatosan együtt dolgozik a Kiwi.com egyéb piacain jelenlévő ügynökségeivel.

“A koronavírus járvány jelentős csapást mért az utazásszervezőkre, az utazási irodákra és mindenféle, a turisztikában érdekelt vállalkozásra. A védőoltások azonban hozzájárultak ahhoz, hogy újra megnyíltak az utazási lehetőségek. Jó érzés segíteni abban, hogy ez a fontos iparág magára találjon. A jelek igen biztatóak” – mondta el R. Nagy András, a Próbakő Kommunikáció ügyvezető igazgatója.

 

Fotó: Annie Spratt/unsplash.com

 

SOCIAL MEDIA