Műsorvezető lesz G.w.M. exe

Tejszínhub

A Tükröm, tükröm című műsor péntekenként 17:25-től lesz látható a Dikh TV-n. Az átalakító műsorban Nagy Melanie nemcsak műsorvezetőként, de sminkesként is bemutatkozik a nagyközönségnek.

 

A Nagy Melanie műsorvezetésével jelentkező műsorban minden alkalommal egy-egy vállalkozó szellemű hölgyet szépít meg a műsorvezető és csapata.

„Régóta dédelgetett álmom volt egy ilyen műsor. 18 éves korom óta dolgozom sminkesként, amely szakmával még anno az egyetem mellett kezdtem pénzt keresni. Akkor még nem gondoltam, hogy hosszútávon ebben a szakmában fogok dolgozik, elsősorban szerettem volna jól megtanulni sminkelni, főleg magamat. Évekkel ezelőtt nem is volt még annyira felkapott ez a terület. Aztán amikor a sminkes oktató, akinél tanultam azt mondta, hogy tehetséges vagyok és megkért, ugorjak be helyette egy munkára azonnal mélyvízbe kerültem. Rögtön egy címlapfotózással kezdtem és azóta is dolgozom sminkesként” – idézte fel a kezdeteket Nagy Melanie.

„Nagyon szeretek emberi történeteket, sorsokat megismerni. Az pedig külön öröm, hogy a műsorba jelentkező, szépülni vágyó hölgyek nemcsak megnyílnak nekünk, de a segítségünkkel még szebbek, sugárzóbbak lehetnek. Senkire nem kényszerítünk rá semmit, mindannyian azt valljuk, hogy a kevesebb, néha több. Mi csak igyekszünk kiemelni a műsorba jelentkező hölgyek adottságait egy jó sminkkel, frizurával, szempillával, manikűrrel vagy egy új ruhával” – mondta Nagy Melanie a június 23-án induló Tükröm, tükröm című műsor kapcsán, amelynek második adásában egy átmeneti anyaotthon lakóihoz látogatnak el.

 

SOCIAL MEDIA