Nőkomment: Liptai Claudia szex közben mondta először a férjének, hogy …

Tejszínhub

Pikáns részletek derültek ki Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám házasságáról a húsvéti NőComment! páros kvízjátékában. Janza Kata, Wolf Kati, Király Linda és Gryllus Dorka és Nagy Melanie zenés produkciókkal szórakoztatta a közönséget, Hajós András pedig elárulta, hogy miért ellenzi a húsvéti locsolkodást.

 

Király Linda hat hétig koplalt és nem evett semmit

Az énekesnő a húsvéti böjt kapcsán árulta el, hogy ő minden évben beiktat egy több hetes léböjt kúrát, amikor kizárólag citromos vizet fogyaszt.

 

Pordán Petra több időt tölt Somogyi Zoltánnal, mint a férjével

Petra és Zoli kvízkérdéseket válaszoltak meg egymással kapcsolatban, amiből többek között az is kiderült, hogy ki a viccesebb, az okosabb, a beszédesebb és a simulékonyabb a műsorvezető párosból.

 

Hajós András ellenzi a húsvéti locsolkodást – kiderült, hogy miért!

Hajós András szülei mindig is megvetéssel beszéltek a húsvéti locsolkodásról, és nem engedték neki, hogy házról házra járjon a kölnijével. Egy emberrel azonban mégis kivételt tett a műsorvezető.

 

Liptai Claudia szex közben mondta ki először férjének, hogy „szeretlek”

Pikáns részletek derültek ki Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám házasságáról a húsvéti NőComment!páros kvízjátéka során.

 

Liptai Claudiát zavarba hozta a férje – vicces baki a NőComment!-ben

A talkshow műsorvezetője Pataki Ádámot is vendégül látta a NőComment! húsvéti show-jában. Claut teljesen megzavarta férje jelenléte, ami egy vicces helyzetet is szült.

 

„Nagy bevétellel jár azoknak, akiknek vannak fiai” – Nagy Melanie a húsvéti roma szokásokról G.w.M. exe számára a húsvét mindig migrénes fejfájással párosul, hisz több száz családtagot kell ilyenkor megvendégelniük. Melanie a NőComment!-ben mesélt ünnepi hagyományaikról.

 

Fotókredit: TMC

 

 

SOCIAL MEDIA