Mi számít értéknek a cégek számára, és ebben hol van a helye a művészetnek?

Hírek

A magyarországi építőipari beruházások és ingatlanértékesítő projektek közül kevés olyan emelkedik ki, amelyek művészeti vagy épp urbanizációs értelemben pozitív nyomot hagynak maga után.

 

Az Art is Business 2024. június 12-i nyárindító Connections eseményén a Magyar Zene Háza könyvtárában Mátray Csenge, a Wing Zrt vezérigazgató-helyettese, Dobos Máté, az Optinvest Zrt. alapító részvényese, Major Krisztina, az IO Partners Iroda tranzakciós igazgatója, Pápai Dorottya, a RE/MAX üzletfejlesztési igazgatója és Smiló Dávid, a Paradigma Ariadné Építésziroda alapítója arra keresik majd a választ, hogyan lehet érdemben a művészetet az építőipar és ingatlanszektor területén még inkább előtérbe helyezni és a vállalatok az ESG, CSR vállalatirányítási elvek mentén, mennyire nyitottak az új gondolatok befogadására.

Minden Connections alkalmon bemutatkozási lehetőséget kap egy művészeti szereplő, hogy pitch formájában megtalálja a vendégek között a jövőbeni partnerét. Ezúttal a művészeti pitchet Vandlik Júlia, a MÜÜSKA Rebeldesign tulajdonosa tartja. A MÜÜSKA koncepciója szerint a kortárs művészetet lehozzák a falakról és “használják”. Elkérik a művészektől a képeiket, hogy bútor formájú, izgalmas alkotásokat csináljanak belőlük.

 

SOCIAL MEDIA