Generációs kérdés a művészet szerepe a vállalatnál?

Hírek

Ahány vállalati és művészeti szereplő, annyi választ kaphatunk a címben megjelölt kérdésre, ezért az Art is Business idén határozott lépéseket kíván tenni annak érdekében, hogy felhangosítsa azokat a gondolatokat, amelyek az újgenerációs menedzserek, mint a jövő vezetői és a művészet viszonyáról szólnak.

 

Ebbe a tárgykörbe az üzleti szereplők mellett beemelték azokat a művészeket is, akik amellett, hogy professzionális módon alkotnak, több szálon is kapcsolódnak a forprofit világhoz. A májusi eseményre olyan szereplőket hívtak meg, akik példáin keresztül az érdeklődők válaszokat kaphatnak  arra, hogy a vállalati vezetők, menedzserek szerint “mi a művészet relevanciája a vállalati világban”?

Minden Connections alkalmon bemutatkozási lehetőséget kap egy művészeti szereplő, hogy pitch formájában megtalálja a vendégek között a jövőbeni partnerét. Ezúttal a Nézőművészeti Kft.-vel találkozhatnak a résztvevők. A társulat független színházi és kőszínházi partnerekkel, alkotó társakkal együttműködve színházi alkotóműhelyként tevékenykedik 2009 óta, tagjai: Mucsi Zoltán, Scherer Péter, Katona László, Kovács Krisztián és Gyulay Eszter dramaturg. Mindannyiuk számára alapvető érték a szabad gondolkodás és alkotás, a független színházi létből következő rugalmasság és mobilitás.

A kerekasztal-beszélgetés résztvevői:

Noszek Péter, a Nestlé Hungária ügyvezető igazgatója, Balla Krisztina, a Swicon Group üzletfejlesztési igazgatója, Szalai Éva zongoraművész (a nyitóképen), Miranda Liu hegedűművész, koncertmester (Concerto Budapest Szimfonikus Zenekar), Benyovszky Szűcs Domonkos festőművész, az Értsd a Kortárst képzés kitalálója; a beszélgetést vezeti:  Balatoni József (Jocó Bá) történelemtanár, influenszer

Időpont: 2024. május 23. 18.00; Helyszín: A38 Hajó (1117 Budapest, Infopark, A38 kikötő)

 

SOCIAL MEDIA