Tehetség első látásra: Híradós kontra játékmester – szoros verseny a stúdióban

Tejszínhub

Az évad eddigi legszorosabb versenyét hozta Szabados Áginak, az RTL híradósának és a Nyerő Páros „aranylábú” játékmesterének összecsapása a Tehetség első látásra stúdiójában.

 

Kabát Peti társa, a dj-ként is dolgozó Vivi diákhitel törlesztésre, külföldön dolgozó családtagjai meglátogatására és későbbi tanulmányokra fordítaná nyereményét, Nándi, a népszerű híradós, Szabados Ági partnereként pedig filmes karrierjét indítaná be az áhított 10 milliós pénzösszegből.

Az ország legjátékosabb showműsorának hatodik adásában láthattuk a parázs urát, egy vízgömbművészt, egy motoros kaszkadőrt, egy pohárzenészt, egy hangutánzót, aki az X-Faktor színpada után most a Tehetség első látásra porondján is megcsillogtatta tehetségét, egy lengőrúdtáncost, egy ostrosharcost és egy kortárs táncost is.

A finálé előtti körben alig 300 ezer forintos különbség volt a két pár között, ráadásul mindannyian helyesen tippelték meg a légrúdtáncos tehetségét, így megtarthatták a kiválasztott zsetonon szereplő összegeket. Míg Kabát Petiék dupláztak, Szabados Ági csak a 100 ezer forintos zsetont húzta ki, így 1 millió 25 ezer forinttal Ági és Nándi szoros versenyben, de alulmaradt Vivi és Peti 1 millió 300 ezres nyereményével szemben.

Vivinek és Petinek négy személy közül kellett kiválasztaniuk a valódi kortárs táncost. A duplázás után éltek a finál adta felezési lehetőséggel, így végül kettő kortárs táncos közül tippelhettek az igazi tehetségre. Vivi végül 650 ezer forinttal gazdagabban hagyta el a látványos showműsor stúdióját.

A Tehetség első látásra folytatódik az X-Faktor hétvége és a Celeb vagyok, ments ki innen! adásait követően.

 

„Nagyon keményen nyomja” – Kabát Peti összekeverte a motoros kaszkadőrt a kortárs táncossal?

 

Szabados Ági és párja már az első megfejtésükkel taroltak

 

„Még egy puszi azért jár, nem?” – Istenes Bencét elcsábították és megostorozták a színpadon

 

„Ezt én is meg tudom csinálni” – Így utánozza Kabát Peti Chewbaccát

 

Istenes Bence lett a vízgömbművész különleges showeleme

 

Istenes Bence rávette Kabát Petit, hogy kipróbálja a parázson járást?

 

Nézd meg a lengőrúdtáncos elképesztő produkcióját

 

Kabát Peti lehet a kortárs tánc új felfedezettje?

 

Extra videó:

„Finomabb dolgot képzeltünk el neki” – Ők okozták a legnagyobb meglepetést Kabát Petiéknek és Szabados Ágiéknak Vajon melyik tehetséget volt a legnehezebb kitalálniuk és mit próbálnának ki legszívesebben a hírességek? Kabát Peti és Szabados Ági párjaikkal együtt meséltek élményeikről, sőt azt is elárulták, hogy szerintük létezik-e szerelem első látásra!

 

 

SOCIAL MEDIA