Megvan a Nyerő Páros – Rácz Jenő és kedvese, Gyuricza Dóri személyében

Tejszínhub

A drámai és minden képzeletet felülmúló 107 percen át, hideg vízben és jeges szélben zajló küzdelem után, amit Járai Mátéval és Kírával folytattak, jutott a fináléba Rácz Jenő és Dóri, ahol Dér Henivel és párjával, Gergővel csaptak össze. A már kiesett párok minden szavazatát ők kapták, így elsöprő győzelmet aratva lett a 2020. év nyerő párosa Rácz Jenő és Gyuricza Dóra.

 

Elsöprő győzelem! Ők lettek 2020 Nyerő Párosa! Ilyen még nem fordult elő! 6:0 arányban kapott szavazatot a győztes pár.

 

Dermesztő próbatétel: Rácz Jenőék vs. Járai Mátéék Embert próbáló küzdelemben vetélkedett a két páros, 107 percen keresztül!

 

Rácz Jenő könnyeket csalt Járai Máté szemébe?  Mikor a Michelin-csillagos séf felelevenítette az ’Élet viharában’ játékot, megható vallomás hagyta el a száját…

 

Párnacsata: Dér Heni vs. Gyuricza Dóri  Csak úgy röpködtek a tollak az utolsó játékban.

 

Puskás Petiék és Járai Mátéék elásták a csatabárdot?  Az énekes és szerelme tapsolva fogadták a Nyerő Páros harmadik helyezettjeit. De vajon már szent a béke közöttük?

 

Dér Heniék vagy Rácz Jenőék?  A párosok nehéz döntés előtt álltak, hogy a szívükre vagy az eszükre hallgassanak.

 

EXTRA INTERJÚK

 

Rácz Jenő: „Összehozott minket a baj”  Ki gondolta volna a játék elején, hogy a végére Rácz Jenőék és Járai Mátéék megkedvelik egymást.

 

„Egy hős pasim van!” Dér Heni ódákat zengett Gergőről, hiszen borzasztóan büszke volt a feladatokban nyújtott teljesítményére. Sőt, annak is kifejezetten örült, hogy Gergő az érzékeny oldalát is meg merte mutatni…

 

„Elképesztő eufórikus érzés volt!”  Járai Máté és felesége 21 év után is új dolgokat tanultak meg egymásról a Nyerő Párosnak köszönhetően, amit a következő 42 évben is fel tudnak majd használni!

 

SOCIAL MEDIA