Megérkezett a Paris Police új évada

Hírek Kiemelt

A humort sem nélkülöző, akciódús krimi első nyolc részét először 2021 őszén tűzte műsorára a Direct One streaming- és tartalomszolgáltató. A történet folytatásában Antoine Jouin nyomozó új megbízást kap 1904 karácsony estéjén, miután rátalálnak egy ismeretlen férfi holttestére. Hamarosan kiderül, hogy mindenkinek van rejtegetnivalója, még a rendőrségnek is.

 

Az első évadban még fiatal és naiv Antoine a Paris Police 1905-ben már tapasztaltabb, bölcsebb nyomozóként lép színre. Kollégái körében népszerűtlen, mivel sok társával ellentétben kitartóan küzd a korrupció ellen, és elkötelezett a munkája iránt. Ha túl közel kerül az erkölcsrendészeti osztály féltve őrzött titkaihoz, mindenét elveszítheti: a munkáját, a családját, sőt, még a becsületét is.

A friss évad mélyebben bemutatja a XX. század eleji párizsi Belle Epoque sötét oldalát. Egy olyan világba tekinthetünk be, amelyet a romlottság, az erkölcsi hanyatlás és a kicsapongó életmód jellemez. Szemünk előtt elevenedik meg Párizs bűnnel és kísértéssel teli, ritkán látott arca.

Jeremie Laheurte mellett az új részekben a többi szereplő is visszatér, így Evelyne Brochu, Marc Barbé, Thibaut Evrard és Eugenie Derouand színészi játékát is élvezhetik a nézők.

Azok sem maradnak le semmiről, akik kedvet kaptak a rejtélyekkel teli Paris Police sorozat első évadához is. A hamarosan érkező új epizódok mellett ugyanis a régebbiek is megtekinthetőek a Direct One TV-csatornán és az előfizetők számára ingyenesen elérhető Direct Now alkalmazásban. A bármely okoseszközre letölthető applikációban a Paris Police két évadának minden része korlátlan ideig lesz visszanézhető, és emlékeztetőt is beállíthatunk, hogy biztosan ne maradjunk le az izgalmas epizódokról – írják.

 

SOCIAL MEDIA