A startupoké lesz a főszerep a Discovery sorozatában

Hírek Kiemelt

A Discovery saját gyártású sorozatában, a Made In Gyetván Csabával 6. évadának utolsó részében, amely május 24-én 20:00-kor debütál a Discovery képernyőin, arra is fény derül, hogy mi kell egy jól működő startup beindításához.

 

A csatorna saját gyártású műsorának legújabb évadában ismét bepillantást nyerhettek a nézők olyan gyártási folyamatokba, amelyek a mindennapi életünkhöz is hozzájárulnak. Nem csak az derült ki, hogy egyes termékek vagy éppen építmények, hogyan jönnek létre, hanem az is, hogy egy-egy mindennapi kiegészítő mitől lesz igazán megfelelő.

„A komplexebb, nagyobb témák mellett, mint a reptéri hangárok építése és repülőgépek átvizsgálása, helyet kapnak az évadban egészen bájos, manufaktúrás témák is” – emelte ki Gyetván Csaba, a Made In műsorvezetője, majd folytatta: „Az én kedvenc epizódom egyértelműen a repülőgépekkel foglalkozó volt! A hangár és a repülőgépek is óriási építmények, ami nem csak számomra nagyon különleges, de a Discovery-től megszokott monumentalitás is megmutatkozik benne.”

A sorozat új évadának 4. részében a startupoké lesz a főszerep. Az utolsó epizód két témájában egy biztosan közös lesz: mindkét vállalkozást alig 20 éves fiatalok alapítottak. A rész nem csak a gyártást igyekszik majd bemutatni, hanem azt is, milyen nehézségekkel, buktatókkal jár egy startup beindítása, mibe kerül egy álomból valóságot alkotni, legyen szó víztisztítógép vagy mobiltelefontok gyártásról.

 

SOCIAL MEDIA