Megérkezett a HELL STRONG WATERMELON

Hírek

A HELL ENERGY gondolt egy nagyot, és máris elhozta a nyári életérzést! Kirobbanó görögdinnye ízvilággal, 32 mg/100 ml helyett 20%-kal több koffeinnel, tartósítószermentesen, ötféle B-vitamin hozzáadásával idézi sokak kedvenc évszakát az új HELL STRONG WATERMELON.

 

A HELL ENERGY életében hagyomány, hogy limitált szériában különleges ízekkel, ízkombinációkkal és ehhez illő csomagolással bővíti kínálatát évente kétszer. Fogyasztóinkkal együtt mi is imádtuk a tavalyi limitált görögdinnyés ízvilágot, ezért úgy döntöttünk, állandó szereplője lesz termékkínálatunknak. Egy kis csavart azért vittünk az új termékünkbe – a hagyományos 32 mg/100 ml koffeintartalom helyett többet szerettünk volna nyújtani vásárlóinknak, ezért ráerősítettünk még 20% koffeinnel, így a HELL STRONG termékcsalád bővült új taggal a görögdinnye színeire utaló zöld-piros-fekete dobozba csomagolva” – mondta el a HELL STRONG WATERMELON bevezetéséről Schmidt Krisztián, a HELL ENERGY kreatív marketingigazgatója.

Az új HELL STRONG WATERMELON a többi STRONG termékhez hasonlóan B2, B3, B5, B6, B12 vitamint tartalmaz, mindezt tartósítószer nélkül, végtelenszer újrahasznosítható 250 ml-es aludobozban.

 

SOCIAL MEDIA