Különleges ízkombinációval erősít a HELL

Hírek Kiemelt

Különleges ízzel, sós karamellás változatban érkezik a HELL ENERGY COFFEE jegeskávé újdonsága február közepén, amelyet a laktózérzékeny kávékedvelők is bátran fogyaszthatnak.

 

A HELL 2019 nyarán vezette be az ENERGY COFFEE termékcsaládját. Alig egy évvel bevezetését követően a termékcsalád első lett a fogyasztásra kész jegeskávék magyarországi kiskereskedelmi piacán, mind érték, mind eladott darabszám tekintetében, és ezt a pozíciót 2020. novembere óta őrzi a márka.

2021 tavaszán a laktózmentes termékek kedvelőit örvendeztette meg a HELL a kókuszos ízvilágú ENERGY COFFEE Coconut-tal, és most az új Salted Caramel jegeskávéjuk is a népszerű laktózmentes portfóliót gazdagítja. A vadi új tejeskávé különlegesség a sós és édes harmóniáját hozza el praktikus, környezetbarát 250 ml-es aludobozos csomagolásban.

„Az utóbbi idők egyik legnagyobb felfedezettjét választottuk új termékünkhöz, hiszen a csokoládékban, süteményekben, fagylatokban oly népszerű sós karamellről elmondhatjuk, hogy egy igazi kedvenc. A sós és édes harmóniája a finom kávéval remek napindító vagy ebéd utáni desszerthelyettesítő lehet, akár hidegen akár melegen fogyasztva. Új tejeskávénk ráadásul a laktózmentes termékcsaládot erősíti, tehát laktózérzékeny fogyasztóink is bátran választhatják” – mondta el Schmidt Krisztián, a HELL ENERGY kreatív marketingigazgatója.

Az új jegeskávé ital, ahogy a termékcsalád többi tagja, valódi Arabica és Robusta kávékivonattal, tartósítószer és mesterséges színezék nélkül készül és 40 mg/100ml koffeint tartalmaz.

 

SOCIAL MEDIA