Március 8-án startol Dombóvári Istvánnal a Mém over

Hírek Kiemelt

Szeretnéd, hogy humorban gazdag pillanatokkal induljon a hétvége? Már nem kell sokat várni, hiszen jövő pénteken, március 8-án 20:00-kor érkezik a VIASAT3 legújabb saját gyártású műsora, a Mém over, ahol mindenből és mindenkiből készülhet mém. A hat héten keresztül futó produkció házigazdája nem más, mint Dombóvári István, az epizódok gyártásáért pedig a Free Monkeys Production és Paprika Studios felel.

 

„Óriási reményeket fűzök ehhez a formátumhoz, hiszen a mémek engem is kifejezetten szórakoztatnak, és akár egy hosszú, munkával teli nap után is ki tudnak kapcsolni. A műsor különlegessége pedig nemcsak abban rejlik, hogy egy interneten elterjedt és igen népszerű kommunikációs eszközt hozunk át a tévéképernyőre, de a sztárvendégek hírekre adott reakciói is sokat elárulnak majd arról, hogyan vélekednek ők a mai világ eseményeiről, természetesen humorral fűszerezve” – mondta el a házigazda, Dombóvári István.

A  talkshow-vetélkedő első adásaiban Ács Fruzsina, Fluor Tomi, Janklovics Péter, Járai Máté, Katz Dávid, Linczényi Márkó, Puskás-Dallos Peti és Rainer-Micsinyei Nóra hozzák el a legjobb mémeket.

Ha még többet szeretnél megtudni a műsorról, nézd meg a Mém over beharangozó videóját:

Majd hangolódj a péntek estékre Dombóvári István „professzor” mémológiai előadásával:

 

SOCIAL MEDIA