Budapest szívében, a Hard Rock Hotel Budapest helyén nyílik az első Pullman Hotel

Hírek Kiemelt

A Pullman Hotels & Resorts, az Accor prémium kategóriás nemzetközi hotelmárkája bejelentette első magyarországi szállodájának megnyitását.

 

Az Andrássy úttól és a budapesti Operaháztól pár percre található Pullman Budapest Hotel március 27.-én nyitja meg kapuit. A szálloda 136 elegáns szobával rendelkezik az épület hét emeletén. A szobák modern és funkcionális kialakításuk révén a kényelmes tartózkodáshoz szükséges összes felszereléssel rendelkeznek. A Pullman ingyenes fitneszfelszerelést is kínál: a minden szobához és lakosztályhoz kérésre elérhető fitneszeszközökkel a vendégek saját tempójukban, szobájuk magányában és kényelmében edzhetnek.

A fitneszlétesítmények mellett két tárgyalóterem is az üzleti utazók rendelkezésére áll.  

A Pullman Budapest étel-, ital- és szórakoztatóipari koncepcióját az Accor által 2022-ben megvásárolt vezető vendéglátóipari csoport, a Paris Society hozza létre és valósítja meg. A Laurent de Gourcuff által 2008-ban alapított Paris Society több mint hetven helyszínből álló, egyre növekvő portfólióval rendelkezik az ultraprémium és luxus életstílus kategóriájú éttermek, klubok, szállodák és rendezvényterek területén. A Paris Society merész reneszánsz megközelítése ötvözi a kulináris művészetet, az építészetet és az egyedi helyszíneket, miközben korábban soha nem látott atmoszférát teremt.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Pullman prémium márkánkat bevezethetjük Magyarországon, az Accor egyik legfontosabb közép- és kelet-európai piacán. Budapest Európa egyik legnépszerűbb úti célja, a szabadidős és üzleti utazók száma folyamatosan növekszik. Ez teszi tökéletes helyszínné a több mint 150 éves múltra visszatekintő Pullman márkánk számára, amely ma már a digitális nomádok, a millenniumi világutazók és az üzletemberek új generációját vonzza. Ez egyedülálló lehetőség számunkra, hogy megerősítsük és növeljük jelenlétünket a prémium szegmensben, és tovább bővítsük márkahálózatunkat az országban – mondta Dilek Sezer, az Accor Premium, Midscale & Economy márkák délkelet-európai vezető fejlesztési igazgatója. – A Pullman szállodák összhangban vannak a mai mobil világgal, ötvözve a csúcsteljesítményt és a személyes jóllétet: pozitív, inspiráló hely, ahol a globális nomádok a lehető legjobban érezhetik magukat. A Pullman Budapest tökéletes példája a pezsgő városi szállodának, amely tökéletesen illeszkedik márkánk karakteréhez. Biztosak vagyunk benne, hogy nyomot hagy majd a helyi vendéglátóiparban, és rendkívüli élményeket nyújt majd a világ minden tájáról Budapestre érkező utazóknak.”

„Ingatlanfejlesztő cégünk elsősorban személyre szabott, különleges kialakítású prémium kategóriás projektekre összpontosít. Célunk, hogy egyedi és magas színvonalú irodai, szállodai és lakópark fejlesztési projekteket valósítsunk meg a budapesti ingatlanpiacon. Az Accorral való együttműködés óriási önbizalmat ad nekünk a Pullman Budapest sikerében – mondta Erdei Bálint, a Redwood Real Estate Holding alapító tulajdonosa, a hotel projekt fejlesztője és tulajdonosa. – Ez a partnerség fantasztikus lehetőséget kínál arra, hogy helyi szakértelmünket az Accor nemzetközi színvonalával ötvözzük. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a kivételes, Budapest szívében fekvő szálloda új mércét jelent majd a város vendéglátási élményei között.”

A korábban Hard Rock Hotel Budapest néven működő szálloda modern építészete és kortárs belsőépítészete a Pullman Budapest Hotelt a város új látványosságává teszi. A szálloda egyedülálló környezetet kínál, ahol az üzlet és a szórakozás találkozik, és ahol a vendégek mindent megtalálnak, amire a hatékony üzleti utazásokhoz és megbeszélésekhez, illetve a pihenéshez és szórakozáshoz szükségük van – írják.

 

SOCIAL MEDIA