Március 29-én indul a Mellékhatás 2. évada az RTL+-on

Tejszínhub

„Egy új életre rámehet mindenki másé” – a régóta várt új évad premier epizódjait kizárólag a streaming-szolgáltatás előfizetéssel rendelkező felhasználói érhetik el március 29-től szerdánként.

A többszörös díjnyertes – a Televíziós Újságírók Díja zsűrije által a Legjobb heti sorozat, Legjobb színésznő és Legjobb mellékszereplő kategóriában is első helyet szerző –, saját fejlesztésű sorozat kreatív producere Herman Péter, főrendezője Kovács Dániel Richárd, rendezője Bagota Béla. A második évadot – hasonlóan az elsőhöz – Gosztola Schenker Ábris fényképezte, a széria vezető írója Gasztonyi Kálmán volt. A Mellékhatást a Solaz Média (producer: Bagi Márta és Engelbrecht László) gyártotta.

Néhány hónap telt el az első évad drámai befejezése óta. Széphelyi Zoltánt (Adorjáni Bálint) szörnyű bűntudat emészti, elvonultan él. Titkon abban bízik, hogy a házassága Bertával (Borbély Alexandra) még megmenthető. Móni rettegni kezd, miután megtudja, hogy Ateszt látták Ózdon. A lány barátnőjével, Annával (Sztarenki Dóra) felkeresi Széphelyi doktort, hogy kiderítsék: mi történt azon a bizonyos éjszakán.

Ludmann Zsolt (Nagy Zsolt) és felesége, Kata (Tenki Réka) boldogan várják gyermekük érkezését. Nem is sejtik, hogy egy mindenre elszánt oknyomozó újságíró (Balsai Móni) érdeklődését felkeltette Kata szívszorító története és meggyőzte főszerkesztőjét (Scherer Péter), hogy járjanak utána az igazságnak. Mindeközben egy rutinos, ám kiégett nyomozó (Anger Zsolt) és újonc kollégája (Kovács Tamás) emberi ujjat talál egy építkezésen. Nyomozni kezdenek, mert „ahol egy ujj van, ott van valahol másik kilenc is”.

A Mellékhatás 2. évadának premier epizódjait március 29-től szerdánként érhetik el az RTL+ előfizetéssel rendelkező felhasználói.

 

Előzetes:

„Egy új életre rámehet mindenki másé” – a Mellékhatás második évada március 29-én debütál az RTL+-on

 

Bővebb információ az RTL+ szolgáltatásról és előfizetésről:

www.rtlplusz.hu

https://rtl.hu/rtlplusz/csomagok

 

A sorozat hivatalos oldalai:

web: https://www.rtl.hu/rtlklub/mellekhatas

Instagram: https://www.instagram.com/mellekhatasrtl/

Facebook: https://www.facebook.com/mellekhatasrtl/

#mellékhatás

 

SOCIAL MEDIA