Magyarországon is elindult az UNICEO

Hírek

A vállalatoknál dolgozó, rendezvényekért felelős döntéshozók szakmai közösségének magyar hálózatát a HP marketingmenedzsere vezeti.

Az UNICEO (United Networks of International Corporate Event Organizers) bejelentette, hogy a globális stratégia részeként Magyarországon is létrehozza saját közösségét. Az 5 kontinensen működő non-profit szervezet célja, hogy összefogja a vállalatok rendezvényekért felelős vezető döntéshozóit és aktív párbeszéddel, a tapasztalatok megosztásával segítse a vállalati rendezvényszervezői szakma fejlődését.

A szervezet hazai egyesületének vezetője Mantuano Mónika, aki egyben a HP nagyvállalati üzletágáért felelős marketingmenedzsere. A frissen kinevezett alelnök által vezetett UNICEO Magyarország első találkozójára január végén a Kempinski Corvinus Hotelben került sor, ahol több mint 30 magyar vállalat képviseltette magát. A közösség számos esemény megrendezését tervezi az országban, többségében Budapesten.

Mantuano Mónika, az UNICEO Magyarország alelnöke elmondta: „Első rendezvényünkön magyar vállalatok, az UNICEO jelenlegi és jövendőbeli tagjai találkozhattak. Hazánkban ez volt az első ilyen jellegű esemény, ami az UNICEO projektindító megbeszéléseként is szolgált. Meggyőződésünk, hogy az UNICEO hozzásegíti majd tagjait rendezvényeik szakmai színvonalának növeléséhez, valamint még hangsúlyosabbá teszi szerepünket a vállalatvezetés és a szakma irányába.“

„Magyarország az UNICEO számára a közép-európai terjeszkedés szempontjából fontos terület, hiszen Budapest egyre vonzóbb helyet foglal el a vállalati rendezvényszervezésre leginkább alkalmas európai városok toplistáján” – mondta Debora Piovesan, az UNICEO International alelnöke.

SOCIAL MEDIA