Korosztályos bajnokunk tanította játszani a Bon-Bon együttes tagjait

Tejszínhub

Különleges játék várt a Top Sport fiatal teniszezőjére, Bak-Szabó Norinára. A januárban a fedett pályás országos bajnokságon saját korosztályában egyéniben bronz, párosban aranyérmet nyert sportoló a Bon-Bon zenekar tagjainak, Szolnoki Péternek és Török Tamásnak adott jó hangulatú teniszleckéket.

A tenisz egyébként sem áll messze a Bon-Bontól, hiszen a basszusgitáros Török Tamás felesége teniszoktató. Nem is jelentett meglepetést, hogy a két tag közül ő vette fel hamarabb a ritmust.

„Gondolkodom rajta, hogy újból rendszeresen kéne játszanom, mert ez egy jó sport, jól karban tudja tartani az embert. Sajnálom, hogy az elmúlt másfél évben nem igazán volt ütő a kezemben és a karantén alatt sem csináltam”– mondta Török a Career Sport Managementnek két fújás között.

Tamással ellentétben a frontember-énekes Szolnoki Péter számára a szerválás is újdonságot jelentett.

„Picit türelmetlen alkatú ember vagyok. Épp mondtam, hogyha másodjára sem megy, akkor lehet végképp elmegy tőle a kedvem. Nehéz megmondani, mi lesz, mert közben kitartónak is gondolom magamat. A kulcskérdés tényleg az, sikerül-e most megtanulnom megfelelően szerválni. Ha megy, akkor tovább folytatom” – mondta nagy nevetések közepette Péter.

„Nagyon jól éreztem magam, meglepett, milyen jól tudnak játszani – vette át a szót az alkalmi edzőnővé előlépő Bak-Szabó Norina. – Hallottam, hogy Tomi felesége teniszedző, de nem gondoltam, hogy ilyen jól játszik.”

A Top Sport versenyzője az elmúlt egy évben sikert sikerre halmozott a korosztályos megmérettetéseken, ám a pandémia több lehetőségtől is megfosztotta, így nem lehetett maradéktalanul boldog.

„Egyáltalán nem tudtunk külföldre utazni. Cserébe viszont jóval több hazai versenyen vehettem részt, akár a felnőttek között is. Az ob-n párosban például a harmadik helyik jutottunk, egyéniben pedig nyolcban voltam – mesélte büszkén. – Bízom abban, hogy idén rendszeresebben tudunk majd utazni, és több helyen is kipróbálhatom majd magamat.”

Míg Norina – immáron új támogatói, a Prémium Média & Sport Management valamint a Swietelsky Magyarország segítségével – nemzetközi megmérettetésekre készül, addig a Bon-Bon a 2020-ban elhalasztott, 25 éves jubileumi koncertjének pótlására. A tenisz segítségével építhető fizikum jól is jön, mert ha már egy évet kellett várni az ünneplésre, akkor nem is terveznek megállni egyetlen fellépésnél.

„A terv, hogy bepótoljuk a koncertet, majd egy komplett turnéval folytatjuk – mondta az elképzelésekről Péter. – A turné címe Ezüstlakodalom. Több mint 25 éve vagyunk együtt, sőt, 1993-ban találkoztunk először Tamással, ami egy hosszabb házasságnak is elmenne már így. Nagyon remélem, hogy idén lesz lehetőségünk mindent kamatostul bepótolni. Nagy szeretettel várjuk a közönséget.”

„Szeretnénk a budapesti nagykoncert után az összes vidéki nagyvárosba elmenni és megmutatni a 25 éves munkásságunkat” – tekintett előre Tamás.

SOCIAL MEDIA