Kinevezés és strukturális átalakulás az Adevinta kereskedelmi igazgatóságán

Karrier Kiemelt

Szeptembertől Kováts Ádám vette át az Adevinta Classified Media Hungary Kft. ügynökségi csoportjának vezetését. Az Adevinta jelentős portfólióval van jelen az e-kereskedelmi piacon: a piacvezető Jófogás és Használtautó.hu oldalak mellett hozzá tartozik ez utóbbi autós tartalmi oldala, az Autónavigátor.hu, az Autónavigátor Magazin, valamint a Szalonautó.hu, a Nagyhaszon.hu és az Autóalkatrész.hu.

 

Kováts Ádám 2018 szeptemberében igazolt az Adevintához, ahol mostani kinevezéséig key account menedzserként tevékenykedett. Előtte hasonló pozícióban volt az EVO Médiánál, azt megelőzően pedig az Origónál (későbbi nevén New Wave Media Group) dolgozott értékesítési pozíciókban.

Az átalakítás eredményeként a csaknem 15 éves tapasztalattal rendelkező szakember felel majd az Adevinta ügynökségi megállapodásainak kialakításáért és fejlesztéséért, továbbá támogatja a gördülékeny kivitelezésében a dinamikusan fejlődő értékesítői csapat munkáját, amely 2019 januárja óta teljesen házon belül végzi a piacvezető display felületek ügynökségi értékesítését.

Nagy örömömre szolgál, hogy én képviselhetem a növekvő ügynökségi csoportot, és egy felkészült csapattal, magabiztosan vághatunk neki a 2021-es évnek. Célunk, hogy a portfóliónkban rejlő lehetőségeket és szinergiákat az ügyfelekhez is minél szélesebb körben eljuttathassuk, ezzel támogatva ügynökségi partnereink munkáját” – emelte ki Kováts Ádám.

2020 októberétől a frissen kinevezett ügynökségi csoportvezető a kereskedelmi igazgatóság többi vezetőjével együtt átmenetileg közvetlenül a cég ügyvezetőjéhez, Palocsay Gézához fog tartozni, míg Magyarfalvi Éva kereskedelmi igazgató szülési szabadságát tölti.

SOCIAL MEDIA