Két kategóriában is a legjobbnak bizonyult a WING az idei Real Estate Awardson

Hírek Kiemelt

Február 29-én immáron tizennegyedik alkalommal díjazták hazánk legnevesebb ingatlanpiaci szereplőit és projektjeit a 2024-es Real Estate Awards gálán. A díjátadó eseménynek a Pesti Vigadó adott otthont, ahol a WING az Év Tervezett Hotel Fejlesztése kategóriában a TRIBE Airport Hotel Budapest projekttel nyerte el a legjobbnak járó díjat, valamint az Év Fejlesztője kategóriában is a WING bizonyult a legjobbnak.

 

Újabb szakmai elismerésben részesült a WING, a Real Estate Awards-on, amely immáron tizennégy éve az ingatlanpiac egyik meghatározó eseménye. A versenyen olyan ingatlanpiaci cégeket és projekteket díjaznak minden évben, amelyek a szakma legjobbjaként formálják az irodapiacot és a munkáltatói kultúrát, valamint évről évre új értékeket teremtenek a hazai piacon. Az eseményt idén is a Pesti Vigadóban tartották meg, a február 29-én megrendezett átadón pedig a WING Év Tervezett Hotel Fejlesztése és az Év Fejlesztője kategóriákban nyert elismerést.

A Real Estate Awards a 2023-as év eredményeit és projektjeit díjazza. A WING a tavalyi évben az iroda, ipari és logisztikai, a szálloda és a lakó területeken is egyaránt aktív évet tudhat maga mögött. A cég 2023-ban átadta a Liberty több-funkciós projekt első ütemét, az East Gate Pro A2 elnevezésű ipari csarnokát és a ParkWest2 lakófejlesztését. Mindeközben pedig folytatódtak a Liget Center irodakomplexum, a HOP Technology Office Park, a repülőtéri Tribe hotel, a ParkWest3, a Kassák Terrace és a Le Jardin lakófejlesztések építési munkái is. A hazai jelenlét erősítése mellett a cégcsoport a nemzetközi színtéren is tovább terjeszkedett. Tavaly zárult le a WING többségi tulajdonszerzésének folyamata Németország egyik legelismertebb lakó- és kereskedelmi ingatlanokkal foglalkozó ingatlanfejlesztő cégében, a Bauwertben. A WING ezzel az akvizícióval, illetve a lengyel ECHO Investmentben már meglévő többségi tulajdonrészével a közép-európai ingatlanpiac egyik vezető ingatlanfejlesztő és -befektető vállalatcsoportjává vált. Jelenleg a cégcsoport a három országban összesen 5,17 millió négyzetméter alapterületű fejlesztett portfólióval rendelkezik.

Az Év Tervezett Hotel Fejlesztése kategóriában a WING a TRIBE Airport Hotel Budapest projekttel bizonyult a legjobbnak. Magyarország első, közvetlen terminál-összeköttetéssel rendelkező repülőtéri szállodája, az ibis Styles Budapest Airport Hotel szakmai elismeréseire és az eredményes működésére alapozva pedig egy újabb, szintén a WING fejlesztésében megvalósuló TRIBE hotel érkezik a repülőtérre, várhatóan 2025-ös átadással. Az új reptéri hotellel a TRIBE márka második egysége épül fel Magyarországon, a szintén a WING által fejlesztett Liberty vegyesfunkciós épületében elhelyezkedő TRIBE egység után. A márka élen jár a megfizethető áron elérhető, elegáns, funkcionális dizájnszállodák között. A hotel kibővített szolgáltatásait elsősorban az üzleti célközönségre, illetve az átutazókra szabja, és a vendégek maximális kényelmét helyezi fókuszba.

Mindemellett a WING több évtizedes fennállásának és kiemelkedő projektjeinek, fejlesztéseinek köszönhetően az Év Fejlesztő Cége kategóriában is a legjobbnak bizonyult.

SOCIAL MEDIA