Bővülő a gasztronómiai kínálat a GOBUDA Mall bevásárlóközpontban

Hírek Kiemelt

A WING fejlesztésében megvalósult, tavasszal átadott GOBUDA Mall bevásárlóközpontban folyamatosan nyílnak meg az új üzletek.

 

Az óbudai bevásárlóközpont ad otthont a Stühmer Csokoládé első budapesti márkaüzletének (a nyitóképen), ahol kiváló alapanyagokból készült édességeket kóstolhatnak a kulináris élményeket keresők. A cukrászda több mint harminc féle süteménnyel, illetve fagylalt-különlegességekkel várja az édességkedvelőket.

Szamos Cukrászda

Az édesszájúak számára további jó hír, hogy szintén a GOBUDA Mallt választotta első óbudai üzlete színhelyéül a Szamos Cukrászda is, amely a klasszikus Szamos cukrászati hagyományokat követve minőségi alapanyagokból készült tortákat és fagylaltokat kínál látogatói számára.

Hússzabóság

A GOBUDA Mall földszinténjén található Fishmonger halétterem és halbolt, mely halkülönlegességeivel és a világ minden pontjáról érkező tenger gyümölcseivel kápráztatja el a különlegesebb ételek kedvelőit. A bevásárlóközpont húskedvelő közönségének jelenthet igazi steak mennyországot a Hússzabóság, ahol az üzlet hentesei személyre szabottan ajánlanak vásárlóiknak a legfinomabb húsok közül. Az üzlet kizárólag prémium termékeket kínál, melyek a lokális termelőkön túl, a világ számos pontjáról érkeznek.

A Belfrit gyorsétterem október közepétől gazdagítja majd a GOBUDA Mall gasztronómiai kínálatát, ahol a betérők a friss belga krumpli mellett a klasszikus burgereket éppúgy megízlelhetik. Az étterem a frissen készülő, minőségi ételeivel kitűnő és felpezsdítő alternatívája a gyorséttermi ételeknek. A kávézás szerelmeseinek lehet meghitt találkozó helye a tél elejétől a galéria szinten található Café Frei legújabb óbudai kávézója.

Radovin borkereskedés

A Radovin borkereskedés is széles kínálattal várja a borok iránt érdeklődőket, és a különleges formájáról és széles ízvilágáról ismert The Box Donut is a kedvence lehet a fánkok kedvelőinek. Az OXO Bubble Tea szintén a bevásárlóközpont legújabb gasztronómiai bérlői között köszönthető, amely frissítő hatású, ízesített gyümölcs- és tejes teák széles skáláját kínálja. A széles gasztronómiai kínálat részét képezi a tavasszal megnyílt Belga Pékség is, amely frissen sült, minőségi prémium pékáruval, gourmet ínyencségekkel és változatos ízű szendvicsekkel várja vendégeit.

 

SOCIAL MEDIA