Három kategóriában is nyert a WING a CRE Awards versenyén

Hírek Kiemelt

Az EuropaProperty CRE Real Estate Awards eseményére immár negyedik alkalommal került sor, ahol 24 különböző kategória győzteseit egy gálavacsora keretein belül, a budapesti InterContinental Hotelben hirdették ki.

 

Az esemény alkalmával a legjobb épületeket, vállalatokat, ingatlanügyleteket és iparági szakembereket ismerik el, a díjakat azon vállalatok és személyek kapják, akik az elmúlt évben a legjobb összteljesítményt nyújtották.

A WING idén a „Company of the Year” kategórián belül a Retail Developer és Office Developer alkategóriáiban hozhatta el a legjobbnak járó díjat a vállalat közelmúltban átadott és folyamatban lévő fejlesztései alapján. Ezek a GOBUDA Mall bevásárlóközpont, a Liberty iroda és hotel komplexum, a Liget Center és Auditorium (az RTL új székháza), valamint a HOP Passage irodaház a Hungária Office Parkban.

Mindemellett a „Project of The Year” kategórián belül a Refurbishment/Extension Project területén a WING a GOBUDA Mall projektjével bizonyult a legjobbnak. A GOBUDA Mall bevásárlóközpont a mintegy tíz hónapig tartó komplex átalakítás során egy 25 ezer négyzetméter bérbeadható területtel, nagyjából száz üzletnek helyet adó, szolgáltató funkciót is betöltő, a mai kor igényeire választ kínáló, modern épületté alakult. A munkálatoknak köszönhetően az épület kívül-belül teljesen megújult és új funkciókat is kínál: a korábbi gépészeti területek egy része irodává alakult, míg a terület feletti tetőn, egy zöld tetőteraszt, tetőkertet és játszóteret alakítanak ki közeljövőben – írják.

 

SOCIAL MEDIA