Jubileumot ül az illatszercég

Hírek

25 éve a vásárlókkal – jótékonysági akcióval, nyereményjátékkal ünnepel a dm

Legyen szó technikai fejlesztésekről, fizetési megoldásokról, szortiment bővítésről, logisztikai folyamatokról, a polcképek kialakításáról, minden egy irányba hat: a vásárló mosolyogva, elégedetten lépjen ki az üzletből, s térjen vissza újra meg újra. Ezért dolgozik a dm 25 éve. A jubileum alkalmából nyereményjátékkal és jótékonysági kezdeményezéssel is készül a vállalat. Ünnepélyes keretek között nyílt meg a budapesti Aréna Mall-ban a dm legújabb üzlete, május első hétvégéjén izgalmas programokkal várják a vásárlókat.

A dm idén ünnepli 25 éves jubileumát, két évtized alatt a vállalat Magyarország piacvezető drogériájává vált, a termékek és a szolgáltatások folyamatos fejlesztése jellemzi mindennapjaikat a kezdetek óta. Sok idő telt el az 1993-as első boltnyitás óta, mégis elmondható, hogy egy központi gondolat hatja át a drogéria működését: a középpontban az ember áll. Legyen az a vásárló, akinek elégedettségért nap mint nap dolgoznak vagy saját munkatársuk, akinek lojalitása erőssé teszi a vállalatot.

A jubileum éve mozgalmas a dm számára, hiszen tavasszal indította el online webshopját, májustól pedig sikeres törzsvásárlói programja is gyökeresen megújul.

Megnyitott a dm legújabb üzlete az Aréna Mall-ban

Május 4-én fergeteges hangulattal, játékokkal, nyereményekkel, szépség-szigettel és kedvezményekkel várta a dm a vásárlókat az Aréna Mall-ban új, 500 négyzetméteres üzletében. A különleges hangulatról a MUSIC FM stábja gondoskodott, az esemény házigazdája délután Orosz Barbara televíziós személyiség, aki egy órán át a kasszában segíti a vásárlókat, az ez idő alatt befolyt összeggel pedig a Oltalom Karitatív Egyesületet támogatja. Egész hétvégén különleges élményeket kínálnak a látogatóknak.

Jubileumi nyereményjáték – Törökországba utazhat egy szerencsés család

A cég a jubileumot együtt ünnepli vásárlóival, partnereivel, munkatársaival és azokkal a közösségekkel, ahol jelen vannak boltjaikkal.

A dm történetéhez elválaszthatatlanul hozzátartoznak a saját márkás termékek is, amelyek májusban egy izgalmas nyereményjáték főszereplői lesznek. Aki dm márkát vásárol, Törökországi utazásra lesz esélyes. A nyertest a Neckermann utazási iroda egyenesen Törökországba repíti egy hétre, méghozzá családdal együtt. A jelentkezők között 25 ajándékkártyát is kisorsol a dm.

25 helyi ügyet támogat 500-500 ezer forinttal a dm

A dm a társadalmi felelősségvállalás területén az elmúlt 25 évben folyamatosan élen jár jó példáival, a jubileum újabb lehetőség arra, hogy segítsen: országszerte 25 civil szervezet kezdeményezését támogatják az Együtt egymásért társadalmi felelősségvállalás program májusi pályázata keretében. A vállalat célul tűzte ki, hogy pályázati programmal segíti azokat a szervezeteket, akik jobbá szeretnék tenni a környezetüket. Májustól adhatják be a civil szervezetek pályázataikat a dm-hez, a dm a 25 projekt megvalósítását támogatja 500-500 ezer forinttal.

„A jubileum egyben a számvetés ideje is. Az elmúlt több mint két évtizedre visszanézve sok olyan fejlesztésre büszkék lehetünk, amelyek miatt a piac meghatározó szereplőivé válhattunk. Ebben a sikerben minden dm-es munkavállalónak nagyon fontos szerepe van. A gazdasági sikerek mellett büszkék lehetünk vállalati kultúránkra, edukációs és jótékonysági programjainkra, amelyekkel jó példát akarunk mutatni környezetünknek, hiszen egy erős vállalatnak a lehetőségek mellett a felelőssége is nagy – mondta el Kanyó Roland, a dm marketing és PR menedzsere.

SOCIAL MEDIA