Jótékonysági koncert és tengernyi híresség az MTV-n – FRISSÍTÉS

Hírek Kiemelt

Nem kedden, hanem július 2-án, csütörtökön éjféltől közvetíti a magyar MTV is a Global Citizen mozgalom jótékonysági szuperkoncertjét, melynek házigazdája a világhírű pankrátor és filmsztár, Dwayne Johnson lesz. A COVID-19 világjárvány negatív hatásainak ellensúlyozására az online térben létrejövő rendezvény több tucat sztárral és zenei fellépővel készül, így többek közt Hugh Jackman, Charlize Theron, David Beckham, Justin Bieber és a Coldplay megjelenésére is számítani lehet.

A Global Goal: Unite for Our Future – The Concert nemzetközileg sugárzott és digitálisan közvetített show műsor, melynek célja rávilágítani a COVID-19 világjárvány aránytalan hatásaira – gondolva a színesbőrű, létminimum alatt élő vagy diszkriminációt elszenvedő társadalmi csoportokra. A közvetítés június 30-án 19 órakor látható a magyar MTV-n magyar felirattal. A házigazda Dwayne Johnson lesz, a koncerten többek közt olyan előadók lépnek fel, mint a Coldplay, J Balvin, Justin Bieber, Miley Cyrus, Shakira, Usher és még sokan mások. Az eseményen továbbá olyan sztárok megjelenésére is lehet számítani, mint Chris Rock, David Beckham, Charlize Theron, Salma Hayek és Hugh Jackman.

A virtuális közvetítés továbbá azokat az innovátorokat, tudósokat, egészségügyi dolgozókat, aktivistákat és szervezeteket ünnepli, akik fejlesztik és eljuttatják a COVID-19 teszteket, kezeléseket és oltásokat a világ különböző pontjaira. A koncert a Global Goal: Unite for Our Future –The Summit csúcstalálkozó után kezdődik, ahol a világ legelhivatottabb vezetői és nagyvállalatai ajánlják fel segítségüket a COVID-19 vakcinák és kezelések fejlesztése érdekében.

SOCIAL MEDIA