Házasodna a gazda: Elindultak a gazdák az álomrandikra

Tejszínhub

József gazda felhívta Böbét, hogy utazzon vele az álomrandira. A kikosarazott arajelölt elkísérte ugyan Józsefet Írországba, de már a reptéren elkezdődtek a bonyodalmak. Zsuzsi Nádai Anikónak árulta el, hogy miért nem mesélte el vetélytársainak, hogy csókolózott Kevin gazdával, majd az is kiderült róla, hogy mit gondol a szexualitásról egy friss kapcsolatban. Mindeközben Gergő gazda és Kíra mesebeli álomutazásra indult, Anna gazda pedig könnyeivel küszködve adta át búcsúajándékát egyik jelöltjének, hogy a másikkal Korfun folytathassa az ismerkedést.

 

József gazda Böbét vinné írországi álomnyaralásra

József gazda könnyekben tört ki, mikor Böbe a telefonban igent mondott az írországi álomnyaralásra, azonban – alig 24 órával később – a reptéren mégis elbizonytalanodott. Egy örökkévalóságnak tűnt számára az az idő, míg várakoznia kellett és elmélkednie azon, vajon tényleg eljön-e kikosarazott feleségjelöltje.

 

Kiderült, hogy Zsuzsi mért nem árulta el Kevin gazda csókját vetélytársainak

Nádai Anikó meglátogatta Zsuzsit és Kevin gazdát az álomrandijuk előtt. A műsorvezető – miután elküldte Kevint, hogy kettesben beszélgethessenek választottjával – arról kérdezte a lányt, miért nem mondta el a többieknek, hogy Kevinnel csókolóztak tánc közben a tó partján, de Zsuzsi nem csak ezt árulta el Anikónak.

 

„Mindketten megnyertük a jackpotot” – Gergő gazda és Kíra egy mesevilágba csöppent, miután megtalálták a lelkitársukat

Kíra és Gergő gazda Szardíniára utaztak, hogy a romantikus álomnyaralásukon folytathassák egymás megismerését.

 

József gazda és Böbe új esélyt kaptak

József gazda és Böbe új esélyt kaptak, hogy egymásra találhassanak, de a romantika útjába elsősorban nem az elbocsájtás fájó emléke állt, sokkal inkább az, mikor Józsefen kifogott a reptéri csap, majd az ír szállodában a lift és a szobájuk ajtaja. A gazda mindezek ellenére izgatottan várta, hogy kiderüljön „Böbe vajon erősebb jellem-e, mint a másik két lány?!”

 

Anna gazda sírva adta oda búcsúajándékát

Anna gazda intenzíven élte meg az elmúlt napokat – ezt lovagjainak is elmondta, mikor beszélgetni hívta őket. Bár Danival sokat nevettek, és örült, hogy megismerte a komolyabb oldalát is, számára egy búcsúajándékkal készült az álomnyaralás helyett. Attilát pedig elhívta Korfura, hogy még közelebb kerülhessenek egymáshoz.

 

Kevin gazda és Zsuzsi teljesen egymásra hangolódtak, de a lány komoly szabályt hozott a szexszel kapcsolatban

Zsuzsi és Kevin gazda tengerparti vacsorára mentek álomutazásuk első estéjén, ahol eddigi kapcsolataikról és jövőbeli terveikről is meséltek egymásnak.

 

A műsor hivatalos oldalai:

https://rtl.hu/rtlklub/gazda

https://www.facebook.com/hazasodnaagazdahivatalos/

https://www.instagram.com/hazasodnaagazdahivatalos/

 

SOCIAL MEDIA