Házasodna a gazda: Anna gazdához megérkeztek a jelöltek

Tejszínhub

A szépséges Anna gazdára izgalmas találkozások vártak, Gergő gazda és József gazda pedig elmélyítették a kapcsolataikat.

 

Anna gazda izgatottan várta a jelöltjeit, mert nagyon rég nem randizott. Akadt olyan férfi, akivel már az első beszélgetéskor komolyabb témákat is érintettek. József gazda egyik jelöltjének története annyira megható volt a gazda számára, hogy amint lehetősége nyílt rá, azonnal félrehívta Krisztit, akit végül sírva vigasztalt. Mindeközben Gergő gazda kerékcserére invitálta Fannit, de a lány örömére nem csak szereltek a gazdával.

 

Kriszti József gazdának: Belém van kódolva, hogy a szeretet nekem nem jár

Timi asztali áldást mondott József gazda birtokán, ami szimpatikus volt a hívő gazdának. Majd a reggeli közben szóba került a gyereknevelés is, amiben nem igazán egyezett a hölgyek véleménye a gazdáéval. József szigorú, és nem híve a liberális hozzáállásnak, Timi és Kriszti viszont a közelebbi szülő-gyermek kapcsolatokban hisznek. A gyermekkorban szerzett traumák kapcsán pedig Krisztina megrázó dolgot árult el magáról.

 

Anna gazda szeretné, ha a hozzá jelentkező férfiak kezdeményeznének

Anna gazda nagyon régen nem randizott már, ezért izgatottan várta a jelölteket a rapid randira. Egészséges falatokkal, alkoholmentes italokkal készült a férfiaknak egy színes, bohém, természetközeli helyszínen. Kíváncsi volt, ki néz majd a szemébe, és ki kezdeményez beszélgetést vele.

 

Dani reméli, hogy a többi srác nem lesz szimpatikus Anna gazdának

Dani és Anna gazda az első beszélgetésük alatt gyorsan eljutottak a mélyebb témákhoz is, ami cseppet sem zavarta Annát, sőt természetesnek tűnt számára a helyzet. Kiderült, ki hogyan viszonyul a kapcsolatokhoz és az önfejlesztéshez, miközben végig egymás szemébe néztek, ami jól jel volt a gazda számára. Valószínűleg Dani is érezte az összhangot, mert amikor Anna másokkal beszélgetett, folyton azt leste, mikor hozhatja el a lányt a többiektől.

 

Gergő gazda Fanninak: Nem szereted, ha hirtelen megnőnek a dolgok?

Mivel Fanni az autószereléshez is ért, nem állt távol tőle, hogy segítsen Gergő gazdának a traktor kerékcseréjében. Érződött, hogy megvolt köztük a kémia, ugyanis munka közben csak úgy repkedtek a kétértelmű poénok. Fanni teljesen zavarba jött a gumi felfújása közben, mégis azt kívánta, hogy soha ne érjen véget ez a pillanat. Közben a többi lány pedig azon aggódott, vajon történt-e más is köztük kerékcserén kívül.

 

József gazda könnyeivel küszködve vigasztalta a zokogó Krisztit

József gazda egy gyerekkori trauma sebeit tépte fel, amikor elmondta Krisztinek, mennyire csodálatos és szerethető nőnek tartja őt. A gazda úgy érezte, ki tudta bontani azt a zubbonyt, amibe Krisztit bekötötték, és ez hatalmas boldogságot okozott neki.

 

Előzetes: Gergő gazda több lányt is megcsókol, Anna gazda pedig kiválasztja a jelöltjeit

Amíg Anna gazda eldönti, kik maradjanak vele a birtokán, hogy jobban megismerjék egymást, addig Gergő gazda nem ül tétlenül: több lányt is megcsókol. József gazda pedig elmeséli, hogy hogyan lett egyedülálló apa. A Házasodna a gazda november 2-án 19:55-kor folytatódik az RTL-en.

 

SOCIAL MEDIA