RTL: Október 30-án indul a Házasodna a gazda!

Tejszínhub

Az RTL nagysikerű társkereső realityjének 6. évada október 30-tól minden hétköznap este lesz látható a csatornán. 

 

Október 30-tól az RTL-en a Házasodna a gazda társkereső realityben (Gyártó: UFA Magyarország Kft.) négy gazda párkeresését követhetik nyomon a nézők. Anna, Gergő, Józsi és Kevin gazda végre találkozhatnak azokkal a társra vágyó jelentkezőkkel, akik szeretnének velük megismerkedni. A műsor idén is minden hétköznap este lesz látható, így napi rendszerességgel követhetik nyomon a nézők a szerelmi szálak alakulását.

Az első adásokban a rapid randik láthatóak majd. A gazdák csodás helyszíneken fogadják a levelek alapján kiválasztott hölgyeket és urakat. A szingli párkeresők tehát egyből megtapasztalhatják a vidéki élet különleges miliőjét. A kiválasztottak pedig az első találkozást követően ott is maradhatnak a gazdánál. Az idei évadban az Ausztriában élő Kevin gazda és az erdélyi Gergő gazda is vállalkozott arra, hogy kamerák előtt keressen párt, így a műsor idén ismét határokon átívelő lesz.

A műsorvezető, Nádai Anikó igyekszik hasznos tanácsokkal és útmutatással ellátni a gazdákat a párkeresés útvesztőjében.

 

 

Házasodna a gazda október 30-tól minden hétköznap 19:55-től az RTL-en! A műsor epizódjai az RTL+ felületén is megtekinthetők.

A műsor hivatalos oldalai:

https://rtl.hu/rtlklub/gazda

https://www.facebook.com/hazasodnaagazdahivatalos/

https://www.instagram.com/hazasodnaagazdahivatalos/

 

 

 

 

 

SOCIAL MEDIA