Hamarosan indul a mestercukrász új évada!

Hírek Kiemelt

Június 20-tól minden hétköznap este újra a Mestercukrászoké a főszerep az RTL Klubon. A gasztroreality házigazdája ezúttal is Liptai Claudia lesz.

 

A Mestercukrász (gyártó: Solaz Media) új évadában 24 játékos próbálja megolvasztani a szigorú zsűri szívét, de a fináléban ismét csak ketten küzdhetnek meg az ötmillió forintos fődíjért és a Mestercukrász címért.

A versenyzőket ezúttal is minden nap komoly szakmai kihívások várják, legyen szó égetett tésztáról, bonbon- vagy éppen fagyikészítésről, de feladat lesz egy közkedvelt koktél újragondolása is sütemény formájában. Az idő most is a játékosok ellen fog dolgozni: a közös sütések alkalmával a séfek továbbra is veszedelmes tempót diktálnak majd! Újdonságként csapatversenyek is nehezítik a játékot – sosem látott feszültséget teremtve ezzel a konyhában!

A Mestercukrász versenyzőinek munkáját ezúttal is az előző évadban már megismert, háromtagú zsűri bírálja el. A műsorvezető Liptai Claudia cukrász végzettsége révén szakmai szemmel is értékeli majd az alkotásokat. Juhos József mestercukrász ezúttal sem fogja cukormázba burkolni a kritikát, és a versenyzőknek Enzsöl Balázs cukrászséfet sem lesz egyszerű tortalapra kenni.

Mestercukrász – Az édesszájú Konyhafőnök: június 20-tól minden hétköznap este az RTL Klubon. A műsor a televíziós adást követően visszanézhető az RTL Most felületén.

 

Botrányból és váratlan fordulatokból sem lesz hiány a június 20-án induló Mestercukrászban Újra itt a Mestercukrász, de ezúttal a zsűri sokkal szigorúbb! Óriási a nyomás a versenyzőkön, és aki nem méltó a győzelemre, annak mennie kell. Mestercukrász – Az édesszájú Konyhafőnök június 20-tól az RTL Klubon.

 

Fotókreditek: PR képeknél – RTL Magyarország/Zsólyomi Norbert, jelenetfotónál: RTL Magyarország/Gerencsér Anna

 

SOCIAL MEDIA