Maradj otthon az RTL Most extra tartalmaival!

Hírek Kiemelt

Az RTL Magyarország kampányt indított (#együttsikerül), hogy köszönetét és tiszteletét fejezze ki azok felé, akik ebben a súlyos járványügyi helyzetben is a frontvonalban dolgoznak. Azoknak, akik megtehetik, hogy otthon maradjanak, az RTL Most az alábbi extrákkal próbálja kellemesebbé tenni az időtöltést. – adja hírül az RTL Magyarország közleménye.

 

Maradj otthon az RTL Most extra tartalmaival!

Már elérhető a kicsiknek és nagyoknak egyaránt vidám pillanatokat szerző „Családi animációk”, ahol többek között olyan rajzfilm sorozatok közül válogathatnak, mint az Avatar, Tini Nindzsa Teknőcök, Hódító hódok, Spongyabob kockanadrág, vagy a Hé, Arnold.

Március 24-től Film+ Pop up tartalmakkal bővül tovább az RTL Most kínálata, a showműsorok és a sorozatok mellett. Több,  mint 100 akció, kaland, történelmi film, vígjáték és thriller közül választhatnak az érdeklődők, amelyek kínálata folyamatosan tovább bővül.

A dallamok szerelmeseinek a „Muzsika Tv Bemutatja” ajánl zenés kikapcsolódást. Egy-egy órás pop, retro és mulatós összeállítások közül választhatnak áprilisban azok, akik zenehallgatással szeretnék tölteni az időt.

A Tanár április 11-én induló 3. évada előtt az érdeklődők megnézhetik, vagy éppen felfrissíthetik a Nagy Ervin által megformált Vasvári Szilárd, a tantestület többi tagja és a diákság szórakoztató, vagy éppen megható kalandjait, mivel már március 28-tól A Tanár 1. és 2. évadának epizódjai is megtalálhatók lesznek az RTL Moston az új évad televíziós premiere előtt.

Fontos számunkra, hogy a magunk eszközeivel támogassuk azokat, akik nem tehetik meg, hogy otthon maradjanak. Segítsünk együtt azzal, hogy otthon maradunk #együttsikerül. #maradjotthon

 

RTL Magyarország

Marketing és Kommunikációs Igazgatóság

SOCIAL MEDIA