Hajápolási márkával bővült a Rossmann Magyarország kínálata

Hírek Kiemelt

A Climaplex készítmények kizárólag a drogérialánc polcain érhetőek el hazánkban. A márka kilenc különböző termékével találkozhatunk, köztük alap – sampon és balzsam – és olyan speciális készítményekkel, mint a hajformázó spray, a hajvédő permet, a göndörítő vagy a szöszösödésgátló krém.

 

A Climpalex márka egy teljesen új kategória a hajápolásban, ugyanis – a piacon egyedülálló módon – a klímaváltozás hajra és fejbőrre gyakorolt negatív hatásainak kezelésére alkották meg őket.

„A környezeti ártalmak, mint az extrém meleg, a pára, az UV-sugárzás vagy a légszennyezés a hajunkat sem kíméli. A hajfestés, mindennapos hajmosás, a hajformázás okozta hatások mellett tehát olyan termékekre van szükség, amelyek az egyre erősebb környezeti ártalmak ellen is védenek. Az emberi haj szerkezete ugyanis nincs felkészülve a folytonos külső stresszhatásokra, ezért megnyílt egy új terület a hajápolásban, amelyre világszerte elsőként lépett a tudományosan kifejlesztett és klinikailag tesztelt márka, a Climaplex. Amikor a hajápolási újdonságokat kerestünk, a cél az volt, hogy olyan márkát találjunk, ami professzionális, főleg természetes összetevőket tartalmaz, állatkísérletmentes és környezettudatos, de mégis elérhető árú” – emelte ki Mitykó Mariann, a Rossmann kategória managere.

 

Természetes összetevők, professzionális hatás

A Climaplex termékei klinikailag bizonyítottan regenerálják és hatékonyan védik a hajat és a fejbőrt, továbbá a 100 százalékban újrahasznosított csomagolás és a 97 százalékban természetes összetevők segítik a környezet megóvását.

„Nagy örömmel álltam a márka mellé, mert engem és a vendégeimet is meggyőzték a termékek a tesztelés során. A Climaplex márka minden terméke szulfátmentes, szilikonmentes és parabénmentes. Emellett a termékek minden hajtípusra és textúrára kiválóan alkalmazhatóak, köszönhetően a gyártási technológiának és a különös szakértelemmel válogatott természetes összetevőknek” – emelte ki Kollár Zsolt, a Climaplex bemutató fodrásza.

 

SOCIAL MEDIA