Megnyitotta első shop-in-shop boltját a Rossmann

Hírek Kiemelt

Az új koncepció lényege, hogy az így megvalósított üzletek nem a külső üzletsoron helyezkednek el, hanem a Tesco kihasználatlan belső tereiben kapnak helyet.

 

A Fogarasi úti az egyik legsikeresebben működő áruház a Tesco láncnál, így a Rossmann és a Tesco együttműködése új lehetőségeket és izgalmas perspektívákat kínál mindkét vállalat számára. Az új shop-in-shop Rossmann üzlet a drogérialánc első ilyen jellegű boltja, azonban a tervek szerint további üzletek követik majd az új koncepciót, hogy még több vásárló számára váljon elérhetővé a Rossmann kiváló termékkínálata – írják.

Flórián László, a Rossmann Magyarország Kft. ügyvezetője, az új üzlet megnyitása kapcsán elmondta: „Nagy örömünkre szolgál, hogy végre megnyithattuk első shop-in-shop üzletünket Budapesten, különösen, hogy mindez a Fogarasi úti Tesco áruházban valósult meg. A XIV. kerületben már régóta szerettünk volna egy, a kerületi lakosok számára könnyen megközelíthető boltot nyitni, és ez most végre valóra vált. Reméljük, hogy további hasonló üzletnyitásainkkal is olyan vásárlókhoz jutunk majd el, akik számára korábban talán nem voltak olyan könnyen elérhetők a Rossmann drogériák. A Fogarasi úti üzlet a 324. számú boltunk, ezzel összesen 240 darab üzlettel rendelkezünk országosan. Az új nyitásokat és a már meglévő üzletek átépítését is beleértve az idei évben még legalább 10 üzlet nyitását tervezzük többek között Tiszakécskén, Szekszárdon, Fóton, Téten és Budapesten.”

 

SOCIAL MEDIA