Geszti folytatja, jön az Adom a napom 3. évada

Tejszínhub

Április 15-én, hétfőn 20 órakor 3. évadával tér vissza a VIASAT3-ra Geszti Péter élő talkshowja, az Adom a napom.

 

„Mutasd meg a napod, megmondom, ki vagy!” – tartja a műsor kapcsán Geszti Péter, akinek célja továbbra is az, hogy bebizonyítsa, a filter nélküli pillanatok és egy kendőzetlenül őszinte beszélgetés még hazánk közismert és meghatározó alakjait is képes új oldalukról bemutatni. Ahogyan eddig, a műsor most is egy online streaminggel indul a www.adomanapom.hu oldalon, ahol élőben követhetjük a meghívottak napját, egészen az esti stúdióbeszélgetésig Geszti Péterrel. A harmadik szezonban – többek között – Osváth Zsolt, Koltai Róbert, Molnár Ferenc „Caramel”, Radics Gigi, Sváby András, Kiss Gergely, Ábel Anita és Verebes István életének is részesei lehetünk, mi több, kérdezhetünk is tőlük: újdonságként ugyanis a hello@adomanapom.hu e-mail címen várjuk majd a nézőktől a kérdéseket a vendégekhez.

Az Adom a napom április 15-én induló 3. évada öt héten keresztül, hétfőtől csütörtökig lesz látható. A vendégek napját már kora reggeltől követni lehet majd a www.adomanapom.hu oldalon, a VIASAT3-on 20 órakor pedig ismét az Adom a napom stúdiójában találhatjuk magunkat. Itt aztán a megszokottakhoz híven Geszti Péter teszi fel élő adásban a kérdéseit a vendégeknek, amelyekre nemcsak ő, de a nézők is garantáltan kíváncsiak.

Az Invisible Island gyártásában készülő műsor egy újdonsággal is jelentkezik, ebben a szezonban ugyanis a nézők is riporterekké válhatnak: az adott napi vendéghez szóló kérdéseiket a hello@adomanapom.hu e-mail címre küldhetik be, melyek közül Geszti Péter ki is választ majd néhányat az élő stúdióbeszélgetéshez.

Ahogy az első két évadban, a meghívottak most is olyan személyek, akikkel Geszti Péter nemcsak a stúdióban, de egy vacsora mellett is szívesen beszélgetne. A paletta igencsak színes, hiszen az új részekben műsorvezetők, üzletemberek, színészek, zenészek és sportolók is a napjukat adják.

Adom a napom 3. évad: április 15-től hétfőtől csütörtökig 20:00-kor a VIASAT3-on!

 

SOCIAL MEDIA