Nagy Feró, Kepes András és Steiner Kristóf is Geszti Péternek adja egy napját

Hírek Kiemelt

November 6-tól négy héten át hétfőtől csütörtökig élvezhetjük a VIASAT3 cross-platform formátumát, az Adom a napomat. A talk show érdekes és értékes beszélgetésekkel színesíti majd a hétköznapokat. A házigazda, Geszti Péter, a tőle megszokott módon eggyel mélyebbre ás a 20 órakor kezdődő, élő stúdióbeszélgetésben, amihez most is a napi stream adja az inspirációt: a www.adomanapom.hu oldalon ugyanis reggeltől egészen az Adom a napom stúdióba érkezésig élőben követhetjük a vendéget, hogy megtudjuk, hogyan is telik egy átlagos (vagy a legkevésbé sem átlagos) napja.

 

Az új évadban kiderül majd, hogyan él a civilben konyhatündér és aktív nagypapa, Nagy Feró, miért pakol sittet egy átlagos napján Szabó Győző, vagy hogy hogyan kezdett a gasztronómiában és a falusi turizmusban új életet vidéken Tóth Vera. Geszti Péter célja továbbra is változatlan: még őszintébb, még viccesebb, és igazán emberi beszélgetéseket csempészni a nappalinkba.

 „Jó volt látni, hogy ennyire sikeres lett az első évad, és hogy napról-napra olyanokat tudtunk leültetni a képernyők elé, akik már leírták a tévézést – sikerült megmutatni, hogy a távirányítót nem csak a streaming szolgáltatók miatt lehet a kezünkbe venni. Ahogy szeptemberben, most is az a célunk, hogy valami mást, de igazából inkább valami normálisat adjunk, mert a hangos szórakoztatóműsorok mellett erre is van igény, sőt. A vendégeim ezúttal is olyan emberek, akikkel én szerettem volna leülni: vannak, akiket most lesz alkalmam megismerni, vannak, akikkel jó barátságot ápolok, és szeretném, hogy a nézők is úgy ismerjék meg őket, ahogy én, és vannak olyanok is, akikkel régről van megbeszélnivalóm. Én most is magamat adom, és a vendégeimtől is ezt kérem” – mondta Geszti Péter, az Adom a napom házigazdája.

 

SOCIAL MEDIA