Feldmár András Kadarkai Endrének: Kedves Endre, hát ezt tényleg elbasztad

Hírek

A Klubrádió riporterének a híres pszichoterapeuta, Feldmár András volt a vendége. A beszélgetés rendben zajlott egészen a 45. percig. Kadarkai ekkor Török Szabolcs esetéről kezdte kérdezni Feldmárt – írja a 444.

 

Az akkor 29 éves férfi 2013 novemberében egy Rákóczi úti hotel ötödik emeletéről ugrott ki meztelenül. A szobájában ekkor ott volt Feldmár András és Büky Dorottya pszichológusok, a Feldmár Intézet vezetői is. Az öngyilkos férfi szervezetében extasyt találtak, de a rendőrök nem tudtak válaszolni a szülők kérdésére, hogy hogyan került Szabolcs szervezetébe a kábítószer. Ezért a szülők később beperlték a BRFK-t és azt állították, Feldmár András terápiáinak sokszor része kábítószer fogyasztása.

Feldmár válaszol Kadarkai kérdéseire, elmondja például, hogy amikor a férfi kiugrott és ő ezt látta az első gondolata az volt, hogy utána ugrik. Majd az, hogy azonnal hívja a rendőröket, hogy tisztázza mi történt. A beszélgetés ugyanakkor már érezhetően nem olyan jó hangulatú, mint az azt megelőző percekben. Feldmár feszeng, de hogy mekkora benne a feszültség, az csak később derült ki – teszik hozzá.

Szerdán ugyanis közzé tett egy posztot a pszichoterapeuta, amelyben ezt írja:

Nyílt SMS Kadarkainak:
Kedves Endre, hát ezt tényleg elbasztad. Azt hittem miután pár percet töltöttünk együtt a felvétel előtt, hogy baráti hangon beszéltél velem, hogy örültél a találkozásunknak. De nem fékezted meg az impulzusodat, hogy kihasználj és degradálj. Csalódtam benned, én őszinte voltam de neked az jött be, hogy majd te leleplezel és megmutatod hogy gazember vagyok. Te vagy az, mert valóban találkozhattál volna velem de észre sem vettél — neked fontosabb volt a “show”. Sajnálom…

 

Fotó: Friderikusz Podcast

 

SOCIAL MEDIA