Demeter Zsófia az R-time új értékesítési igazgatója

Hírek

Demeter Zsófia személyében 2018. május 1-től új vezető irányítja az R-Time értékesítési tevékenységét televíziós és digitális téren egyaránt.

A közgazdász végzettségű szakember a digitális világból érkezett a Magyar RTL Televízió Zrt.-hez 2004-ben mint brand manager. A 2005-ben indult R-Time értékesítési csoportvezetője, majd 2008 és 2010 között értékesítési igazgatóként a digitális- és kábelcsatornákért felelt. 2011-ben nevezték ki innovációs és digitális értékesítési igazgatónak. Demeter Zsófia 2017 novembere óta az R-Time innovációs és partnerkapcsolati igazgatója, e pozíciójában elsődleges feladata az AMC és Viacom csatornákkal történő stratégiai kapcsolattartás volt.

“Zsófi évtizedes és megkérdőjelezhetetlen szakmai tapasztalata illetve az ehhez társuló gyakorlatias megközelítése alkalmassá teszi, hogy a televíziós és a digitális értékesítési tevékenységünket még sikeresebben tudjuk összehangolni és így egyedülálló módon tudjunk partnereinknek prémium megoldásokat kínálni” – fogalmazott Dudás Gergely, az R-Time ügyvezető igazgatója.

Az értékesítési igazgatói pozíciót mostanáig betöltő Jánosi Péter új kihívásokat keresve távozik a cégtől.

SOCIAL MEDIA