Érték és Minőség Nagydíjjal ismerték el az Unicum Házat

Hírek

Idén hatodik alkalommal adták át az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntetéseit, amelyet összesen negyvenhét pályázat érdemelt ki. A pályázaton olyan bizonyítottan kiemelkedő produktumok és szolgáltatások nevezését várták, amelyek kiemelt figyelmet szentelnek a környezetvédelmi szempontoknak, valamint modern eszközökkel válaszolnak a globális kihívásokra. A kitüntetéseket Dr. Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat fővédnöke és Farkas Sándor, az Agrárminisztérium miniszterhelyettese adták át.

 

A Nagydíj amellett, hogy elismeri a szolgáltatás magas minőségi színvonalát, ösztönzi a fejlesztését és elősegíti a hazai és nemzetközi piacon is versenyképes áruk előállítását, egyértelmű segítséget nyújt a fogyasztóknak a minőségtudatos választásban. A több mint 230 éves gyógynövénylikőr történetét megelevenítő Unicum Ház mind az öt érzékszervre ható múzeum, ahol a látogatók beleshetnek a kulisszák mögé. Nemcsak a Zwack család relikviáit tekinthetik meg, hanem a gyárépületben az Unicum készítésének folyamatával is megismerkedhetnek és az 500 tölgyfahordó egyikéből csapolhatnak maguknak Unicum Szilvát vagy éppen Unicum Baristát, úgy, ahogy máshol még sosem kóstolhatták – írják.

„A hagyomány és az innováció ötvözése hitvallás és egyben mindennapi kihívás a Zwack Unicum Nyrt. számára. Számunkra a márkaörökség a márka értékeinek, presztízsének megtartását, továbbörökítését jelenti a fogyasztók és a közönség részére, miközben a tradicionális jegyek megtartása mellett kitartóan törekszünk a megújulásra is. Éppen ezért óriási öröm az Érték és Minőség Nagydíj, amely elismeri az évszázadokra visszanyúló tradíciók megőrzésének és látványos bemutatásának munkáját. A korszerű, modern eszközök ötvözése az Unicum hagyományaival kulcsszerepet játszik a fejlődésünkben, megtiszteltetés, hogy ezen az úton ilyen rangos elismeréssel mehetünk tovább” – mondta Szájbely Ernő, az Unicum Ház vezetője.

 

SOCIAL MEDIA